05 / 05 / 2024

marmara açılış

marmara açılış

Asrın projesi olarak nitelendirilen Marmaray’da geri sayım başladı. Projenin açılış tarihinin gecikmesine sebep olan inşaat sahalarındaki arkeolojik kazı çalışmaları tamamlandı.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

İn Mari Marmara satılık! 

İmamoğlu İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'de yükselen İn Mari Marmara projesi satışa çıktı. İn Mari Marmara satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'deki tesislerin toplu açılışına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in ada ilçesi Marmara'da birçok tesisin hizmete verildiği toplu açılışlar yapıp temel attı.

Anatolium Marmara AVM Kartal’da açılıyor!

MAYA Grubu’nun sahip olduğu AVM zinciri markası Anatolium Alışveriş Merkezleri'nin 3. Halkası Kartal'da açılıyor. Franchise haklarının MAYA Grubu’nda olduğu IKEA Türkiye’nin 6. mağazası da projede yerini alacak.

Kartal Mesa Marmara satılık!

Kartal Mesa Marmara satılık daire fiyatları 592 bin 200 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında yapılacağı proje 20 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Üsküdar Tatbikat Camii ne zaman açılıyor?

Üsküdar'da yapımı tamamlanan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde açılış için geri sayıma geçildi. Camii içinde ve dışında yoğun bir çalışma devam ederken ibadethanenin yarınki açılışa yetişmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Marmara Üniversitesi Tatbikat Camii yarın açılıyor!

Üsküdar’da yapımı tamamlanan yeni Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ilk cuma namazının kılınmasıyla açılıyor.

Dokumaca Anadolu Efsaneleri Sergisi bugün açılıyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD)’nin sponsorluğunda, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi ve öğrencilerinden oluşan 14 tekstil sanatçısı tarafından hazırlanan sergi bugün açılıyor.

marmara açılış Haberi

marmara açılış

Tünel çalışmaları bitirildi. İstasyon inşaatları son aşamaya geldi. Asya’yı deniz altından Avrupa kıtasına bağlayan batırma tüplerde ve diğer tünellerde raylar döşendi. İthal edilen 315 tren Haydarpaşa ve Edirne’de bekletiliyor. Önümüzdeki yaz başında deneme seferlerine başlanacak Marmaray’ın açılış töreni Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıl dönümü olan 29 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. Temeli 9 Mayıs 2004’te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan Marmaray projesinde artık son aşamaya gelindi. Marmaray bittiğinde entegre olacağı metro sistemleri ile birlikte İstanbul’un çehresini de değiştirecek. Gelişmiş ülkelerdeki raylı sistem oranı yüzde 30’ların üzerinde iken İstanbul için bu oran henüz yüzde 6’lar civarında. Marmaray ve entegre olacağı diğer metro çalışmaları bittiğinde İstanbul’daki oranın da yüzde 28’lere çıkarılması hedefleniyor. 


Açılış 29 Ekim 2013’te 


2004 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli...