05 / 05 / 2024

Marmara Ereğlisi kaçak yapı

Marmara Ereğlisi kaçak yapı

'Ereğli'de kaçak yapı' haberleri, Marmara Ereğlisi'nde halkı isyan ettirdi. Vatandaşlar, "O haberleri kimlerin yaptırdığını biliyoruz. Yaptıkları ile sorgulananlar, ilçede kaçak yapı avcılığına mı soyundu?" diyerek tepkilerini gösteriyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde yazlık fiyatları yüzde 25 arttı!

Türkiye'de başlayan normalleşme sürecinde İstanbullular, bölgeye yaklaşık 100 kilometre mesafede olan Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesindeki yazlık konutlara ilgi gösteriyor.

Marmara Ereğlisi'nde 17.1 milyon TL'ye satılık tarla!

Marmara Ereğlisi Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Tekirdağ ili, Marmara Ereğlisi ilçesi, Marmaraereğlisi Mahallesi 1601 parsel ve 1602 parsel yer alan tarlaları 17 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

Marmara Ereğlisi liman amaçlı imar planı askıda!

Tekirdağ Marmara Ereğlisi İlçesi Liman Amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy 232 konutluk proje kapsamında kalan 4 adet 2+1 daire kuralı satılacak.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Konutları için sözleşme imzalama dönemi başladı!

Konut tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Tekirdağ Marmara projesinde 232 adet konut satış çıkarıldı. TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Konutları için sözleşme imzalama dönemi başladı.

TOKİ Marmara Ereğlisi kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde inşa edilen 232 konutun sahipleri düzenlenen kura çekimi ile belirlendi.

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura 2016!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy'de toplam 232 adet hak sahibi için konut belirleme kurası çekilecek. İşte TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura 2016 detayları...

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi kura çekilişi!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi kura çekilişi 232 adet konut için gerçekleşecek. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daire seçenekleri yer alıyor.

Marmara Ereğlisi'nde kaçak yapı haberlerine isyan edildi!

'Ereğli'de kaçak yapı' haberleri, Marmara Ereğlisi'nde halkı isyan ettirdi. Vatandaşlar, "O haberleri kimlerin yaptırdığını biliyoruz. Yaptıkları ile sorgulananlar, ilçede kaçak yapı avcılığına mı soyundu?" diyerek tepkilerini gösteriyor.

Marmara Ereğlisi kaçak yapı Haberi

Marmara Ereğlisi kaçak yapı

Son günlerde bazı yerel gazetelerde yer alan 'Ereğli'de kaçak yapı' haberleri, Marmara Ereğlisi'nde halkı isyan ettirdi. Vatandaşlar, "O haberleri kimlerin yaptırdığını biliyoruz. Yaptıkları ile sorgulananlar, ilçede kaçak yapı avcılığına mı soyundu?" diyerek tepkilerini gösteriyor.


Marmara Ereğlisi'nde hizmet veren Bade Bistro&Cafe isimli mekanla ilgili geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'daki bazı yerel gazetelerde yayınlanan bir haber, pes dedirtti. Sökülüp takılabilen malzemelerle etrafı çevrelenen kalenin imarsız yani kaçak olarak yapıldığı iddiasına yer verilen haber kamuoyunda Sapkınlıkla karşılandı. Fergule tabir edilen malzemelerle yapılan bu mekanlara dünyanın her yerinde rastlanabildiği ve bu tarz sök-tak mekanlar için imar izni aranmadığı bilindiği halde böyle iddiaların ortaya atılmasının gülünç olduğu ifade edildi. 


'Cafe kaçak değil' 

Konuyla ilgili konuşan cafe işletmecisi Erol Başoğlu. yaptığı açıklamada, kendisinin küçük bir işletmeci olduğunu ifade ederek. "Her...