09 / 05 / 2024

marmara garden adres

marmara garden adres

Marmara Garden Bayburtlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilecek. İşte Esenyurt Marmara Garden iletişim bilgileri...

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Kavaklı Marmara Konakları satış ofisi!

Kavaklı Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kavaklı Marmara Konakları projesinde 40 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Marmara Konakları'nın lansmanı 8 Ekim'de yapılacak...

Marmara Forum Garden Office, İBB'ye devredildi!

İBB ile Marmara Forum’un sahibi Multi Otuzbeş Geliştirme Yatırım İnşaat ve Tic. A.Ş arasında yürütülen görüşmeler geçtiğimiz karara bağlandı. Karar gereği, Garden Office binası ve aynı bölgede bulunan 16 bin metrekarelik arsa İBB’ye devredildi.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Huzurlu Marmara Huzurlu İnşaat satış ofisi!

Huzurlu Marmara Huzurlu İnşaat satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu Marmara Evleri'nde daireler 2018 yılı Ekim ayında teslim ediliyor...

Deniz İstanbul Mercan Konakları adres!

Deniz İstanbul Mercan Konakları adres bilgilerine göre proje Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adres Patent, Sakarya'da şube açacak!

Adres Patent, Türkiye genelindeki 5. şubesi olan Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Sakarya'da açacak. Adres Patent Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nün açılışı, 9 Ekim Cuma günü Sakarya'da gerçekleştirecek.

Marmara Garden iletişim bilgileri!

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri!

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde yükselecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Esenyurt Marmara Garden iletişim!

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde inşa edilecek. Esenyurt Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

marmara garden adres Haberi

marmara garden adres

Esenyurt Marmara Garden toplam 522 adet konuttan meydana geliyor. Projede konutların yanı sıra ticari üniteler de bulunuyor.


Esenyurt Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41. Proje 18 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.


Marmara Garden yüzme havuzu, sauna, fitness, kapalı otopark gibi sosyal imkanlara sahip. Proje Bayburtlu İnşaat tarafından yükseliyor.


Bayburtlu İnşaat Marmara Garden'da daireler tipleri 1+1, 2+1, 3+1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Esenyurt Marmara Garden satış ofisi

Telefon: 0212 854 04 41

Web: www.bayburtluinsaat.com.tr

Ayşe Büşra...