17 / 05 / 2024

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi adresi

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi adresi

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Hazır Beton İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Songül Güldü tarafından kuruldu.

Moc Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moc Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Onurcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Parwana Noor Abdul Raouf ve Mohammad Khalıd Qarı Zada ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi açıldı!

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.

Marine Marmara İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marine Marmara İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emirşah Uzun tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt, İncirtepe Mahallesi, Atalay Caddesi'nde kuruldu.

Saral Hafriyat İnşaat Metal Beton Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Saral Hafriyat İnşaat Metal Beton Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 700 bin TL ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Esenyurt'ta açıldı.

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kul tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 5 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Zeynep Aslı Topuz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Limited Şirketi Orkide Sokak Şubesi açıldı!

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orkide Sokak Şubesi, Akay Tambulut tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Sarıkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos tarihinde Büyükada, Maden Mahallesi'nde kuruldu

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi, Aydın Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Ebekızı Sokak'ta kuruldu

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi adresi Haberi

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi adresi

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15  bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.


Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi adres: Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Altınay Caddesi, Sarmaşık Sokak...