29 / 04 / 2024

Marmara İnşaat Vehbi Orakçı

Marmara İnşaat Vehbi Orakçı

Genel müdürlüğünü yaptığı Marmara Mühendislik ve İnşaat Sanayi Şirketi bünyesinde inşaat alanında faaliyet gösteren Vehbi Orakçı kimdir?

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Naci Görür'den dikkat çeken deprem uyarısı! Marmara'nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara’nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz açıklamasını yaptı. Peki Marmara Bölgesi’nin tehlike altında olan bölgeleri hangisi? 

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Nalburiye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Barut tarafından kuruldu.

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

Celal Şengör: Kanal İstanbul'un Marmara’nın ekosistemini bozacağını sanmıyorum!

Prof. Dr. Celal Şengör, kamuoyunda tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu ve "Kanal Marmara’nın ekosistemini bozar mı? Sanmıyorum, çünkü gelecek su çok değil. Marmara zaten can çekişiyor" dedi...

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü'nün inşaatı başlıyor!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

Marmara İnşaat Vehbi Orakçı Haberi

Marmara İnşaat Vehbi Orakçı

Vehbi Orakçı, 01 Ocak 1970'de Erzurum Horasan'da doğdu. İlkokulu Horasan Iğırbığır ilköğretim okulunda bitirdi. Kasabada Ortaokul olmadığından eğitimine 1,5 yıl ara vermek zorunda kaldı. Dönemin Horasan kaymakamı İstanbul valisi Muammer Güler’in desteğiyle orta öğretimine kaldığı yerden devam etti. 1989 da Erzurum Endüstri Meslek Lisesi Makine Teknisyenliği bölümünü tamamladı.


1995 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği bölümünü bitirdi. Mezuniyet sonrası Beykent Üniversitesi Uluslararası Politika ve Ekonomi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2006 yılında başladığı doktorasına Kültür Üniversitesi İnşaat Fakültesi Proje Yönetimi bölümünde devam etmektedir.


1993 yılında üniversite öğrenimine devam ederken; girişimci kişiliğiyle Yıldız Mühendislik firmasını kurup iş hayatına ilk adımını attı. 1995`de kuruluşunu gerçekleştirdiği ve genel müdürlüğünü yaptığı Marmara Mühendislik ve İnşaat Sanayi Şirketi bünyesinde inşaat, proje, mühendislik ve gıda...