29 / 04 / 2024

marmara kule

marmara kule

Gizerler ve Yasin Işık inşaat ortaklığı ile İstanbul'da hayata geçirilecek olan Kartal Marmara Kule'nin lansmanı Adana'da yapıldı. Projenin yüzde 80'i deniz manzaralı home ofislerden oluşuyor.

Marmara Kule adalar manzarasıyla beğeni topluyor!

Gizer - Işık İnşaat İnşaat ortaklığında Kartal Esentepe'de konumlandırılacak olan Adalar manzarasıyla beğeni topluyor.

Marmara Kule Kartal ne zaman teslim?

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Marmara Kule Kartal Projesi'nde 195 adet 1 oda 1 salon ve 51 adet 2 oda 1 salon daire bulunuyor. Peki Marmara Kule Kartal ne zaman teslim?

Kartal Marmara Kule resimleri!

Kartal Marmara Kule projesinde toplam 246 rezidans daire yer alıyor. Kartal Marmara Kule resimleri haberimizin içinde yer alıyor.

Marmara Kule Kartal projesi!

Marmara Kule Kartal projesi Gizer İnşaat ve Yasin Işık İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Marmara Kule Kartal projesinde 298 araçlık otopark bulunuyor.

Marmara Kule projesi Kartal'da yükseliyor!

Marmara Kule projesi 6 bin 503 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Marmara Kule Kartal ne zaman satışa çıkacak?

Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilecek olan Marmara Kule projesinde 51 adet 1 oda 1 salon ve 195 adet 2 oda 1 salon daire bulunuyor. Proje Gizer - Işık İnşaat imzası ile yükseliyor.

Marmara Kule'nin www.marmarakule.com internet sitesi açıldı!

Kartal'da inşa edilecek olan Marmara Kule projesinin internet sitesi www.marmarakule.com açıldı.

Marmara Kule projesi Kartal'da yükselecek!

Kartal'da inşa edilmesi planlanan Marmara Kule projesi Yasin Işık İnşaat'ın imzasını taşıyor. Hafriyatın henüz başlamadığı Marmara Kule Kartal projesinde 246 daire ve 2 ticari birim yer alıyor...

Yasin Işık İnşaat Marmara Kule Kartal projesine hazırlanıyor! Yeni proje!

Yasin Işık İnşaat İstanbul Kartal ilçesinde yeni projesi Marmara Kule için hazırlıklara başladı. Kartal Marmara Kule projesinde 246 adet daire ve 2 adet ticari birim bulunuyor.

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi, Marmara Kule'nin tercihi!

Kartal’ın en avantajlı lokasyonunda konumlandırılan Marmara Kule’nin tercihi yüksek yapı inşaatlarının maksimum güvenlikle ve her türlü hava koşulunda aksamadan gerçekleştirilmesi sağlayan, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi oldu.

Kartal Marmara Kule Business'ın yüzde 45'i satıldı!

Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, 2016'da yaşanan ekonomik ve toplumsal olaylara rağmen Marmara Kule Business'ta yaptıkları özel kampanyalar ve anlaşmalı faiz oranları ile 2016 hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara ve Prens Adaları manzarasına sahip olan Marmara Kule projesinde 36 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peki Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara Kule Business ödeme!

Marmara Kule Business Projesi, Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor..

Marmara Kule Business'ta tapunuzu hemen alın!

GİZER IŞIK İNŞAAT'ın Kartal'da inşa edilen 28. katına ulaşan projesi Marmara Kule Business yeniyıla özel cazip avantajlar sunuyor. Büyük bir farklılığa imza atarak hemen tapu garantisi veren projede 36 aya 0 faiz kampanyası yeni yılda da devam ediyor.

Marmara Kule Business'ta 36 ay 0 faiz fırsatı!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da inşa ettiği, lokasyonu ve proje içeriği ile dikkat çeken Marmara Kule Business'ta cazip kredi avantajları sunuyor.

Marmara Kule Business'ta kampanyalı ödeme planı!

Gizer Işık İnşaat, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen noktalarından Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile yükselen Marmara Kule Business'ta yeni ödeme seçenekleri sunuyor.

Marmara Kule Business'ta cazip avantajlar!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da,kristal formlu mimarisi ile dikkat çekecek iş merkezi Marmara Kule Business'ta cazip avantajlar sunuyor.

Marmara Kule Business'ta 965 bin TL'ye daire!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile dikkat çekecek iş merkezi Marmara Kule Business'ı inşa ediyor.

Marmara Kule, Kartal'ın yükselen değeri olacak!

Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor. Gizer Grup Şirketleri ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yatan projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değeri olmayı hedefliyor.

marmara kule Haberi

marmara kule

Gizerler ve Yasin Işık inşaat ortaklığı ile İstanbul'da hayata geçirilecek olan Marmara Kule'nin lansmanı Adana'da yapıldı. Temeli atılan ve inşaatı yükselmeye başlayan Marmara Kule, konumu, deniz manzarası ve ulaşım imkanları ile İstanbul'un en avantajlı bölgelerinden Kartal'da yatırımcının beğenisine sunulacak. 


Marmara Kule, Anadolu yakasında iş kuleleri ve konut projelerinin birlikte sunulduğu bir konsept olarak dikkat çekiyor. 


Son yıllarda yatırımın gözdesi olan ve hızla değer kazanan Kartal bölgesinde, yüzde 80'i deniz manzaralı home ofislerden oluşan Marmara Kule modern yapısı ve donanımıyla yatırımcıya göz kırpıyor. 


Gizer Işık İnşaat'a ait arsa üzerinde yükselecek olan Marmara Kule, iki köklü firmanın birikimleri ve tecrübeleriyle hayata geçiyor. Birçok sektörde faaliyeti olan ve son yıllarda inşaat sektöründe de kendini gösteren Gizerler ile 23 yıldır inşaat sektöründe üretimi olan Yasin Işık...