05 / 05 / 2024

marmara metal

marmara metal

Genel Müdür Yardımcısı Nihat Öner, Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde alüminyum, demir, çelik ve döküm endüstrisine yönelik geniş bir yelpazede malzeme ve hammadde sağladıklarını ifade etti...

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret AŞ'nin, T.C. İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile Vakıf GYO'ya açtığı dava dosyası taraflarca temyiz kanun yoluna başvurulmadığından işlemden kaldırıldı.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında istinaf yoluna gidildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamüleri arasında görülen davanın reddine ilişkin olarak, Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin istinaf başvuru dilekçesi  Vakıf GYO'ya tebliğ edildi...

Vakıf GYO davasının reddine ilişkin gerekçeli karar tebliğ edildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamüleri A.Ş. arasında görülen davanın reddine ilişkin gerekçeli karar bugün Vakıf GYO'ya tebliğ edildi...

Vakıf GYO davası 12 Nisan 2018'e ertelendi!

Vakıf GYO, İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas sayılı şirket ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen dava hakkında açıklama yaptı. 

Vakıf GYO davasında 3. bilirkişi heyeti raporu mahkemeye sunuldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamülleri arasında görülen davaya ilişkin olarak üçüncü bilirkişi heyeti raporu mahkemeye sunuldu. 

Vakıf GYO'nun ortaklık davası ertelendi!

Vakıf GYO, İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas sayılı Şirketimiz ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen dava hakkında bildiri yayınladı.

Vakıf GYO, Marmara Metal davasına bilirkişi raporu sundu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Marmara Metal Mamülleri Anonim Şirketi ile arasında görülen davaya ilişkin bilirkişi raporunu mahkemeye sundu.

Vakıf GYO ile Marmara Metal davası bilirkişi raporu hakkında açıklama!

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen davaya ilişkin olarak Bilirkişi Raporu dosyaya sunulmuş olup bilirkişi heyeti nihai takdir mahkemeye ait olmak üzere sermaye artırımında hukuka aykırılık olmadığı yönünde kanaat bildirildi.

Vakıf GYO ile Marmara Metal dava duruşması 16 Haziran'da görülecek!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen davanın 25.03.2015 tarihli duruşması 16 Haziran 2015 tarihine bırakıldı.

Vakıf GYO-Marmara Metal davası 11 Eylül'de görülecek!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı - Marmara Metal davası 11 Eylül 2014'de görülecek.

Vakıf GYO'ya Yönetim Kurulu Kararı davası!

Marmara Metal Mamülleri A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne dava açtı. Av. Ceylan Mahmutoğlu ve Av. Murat Turkal tarafından açılan davanın konusu ise sermaye artırımına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı'nın yürütülmesinin geri bırakılması ve ipt

marmara metal Haberi

marmara metal
Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde alüminyum, demir, çelik ve döküm endüstrisine yönelik geniş bir yelpazede malzeme ve hammadde sağladıklarını ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Nihat Öner, bu yıl 100 milyon TL'lik gayrimenkul, depo ve arazi yatırımı yaptıklarını bildirdi. Öner, yurtiçi ve yurtdışında müşteri odaklı stratejileri ile büyümeyi hedeflediklerini söyledi


Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde alüminyum, demir, çelik ve döküm endüstrisine yönelik geniş bir zincirde malzeme ve hammadde sağlayan Marmara Metal, bu yıl yatırıma ağırlık verdi. 2013 yılında 100 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Marmara Metal Genel Müdür Yardımcısı Nihat Öner, yaptıkları bu yatırımların gayrimenkul, depo, arazi yönünde olduğunu açıkladı.

Bu yıl sonunda cirolarımn geçen yıla oranla artış göstermesini beklediklerini söyleyen Öner, "Bu nedenledir ki 2014 ve takip eden yıllarda da...