18 / 07 / 2024

marmarabirlik mudanya zeytin depolama tesisi

marmarabirlik mudanya zeytin depolama tesisi

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor.

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu: Ödemelerin yüzde 50'si peşin yapılacak: Zeytin üreticileri dikkat!

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu. Peki 180 dane, 190 dane, 200 dane, 380 dane ve yağlık zeytinin kilogram fiyatı ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Marmarabirlik çiftçinin dört gözle beklediğini açıkladı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifler Birliği (Marmarabirlik), 2022, 2023 iş yılı kampanyasında, ürün alımında tavan fiyat 46 Türk Lirası, taban fiyat 18 Türk Lirası, yağlık zeytin fiyatı da 16 Türk Lirası olarak belirlendi.

Marmarabirlik'ten Gemlik'e modern tesis yatırımı!

Gemlik'te Marmarabirlik 15 dönümlük alana zeytin işleme tesisi kuracak. Tesisin kalite ve standartları korurken hem üretimin, hemde tüketimin artması hedefleniyor.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya-Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Büyükşehir Nazım İmar Planlan'nda SİT alanının işlenmesine ilişkin karar aldı

Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Proje 6 katlı bloktan meydana geliyor.. Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Akhisar Zeytin İhtisas OSB çalışmaları başladı!

Kurulum aşaması tamamlanıp parsel satışlarına başlanılan Akhisar Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar başladı.

İzmir Yolu-Mudanya Yolu bağlantısında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve İzmir yolunu Özlüce, Ertuğrul ve Mineraliçavuş üzerinden Balat ve Geçit ile Mudanya yoluna bağlayan yeni ana arterde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar!

Teslimleri hemen yapılan Mudanya Marina Evleri'nde peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabiliyor. Proje denize 60 metre uzalıkta bulunuyor. İşte Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar...

Birel İnşaat Mudanya'da yeni projesi SeaMarine'yi hayata geçirecek!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Mudanya Saraylar'da 2. etap çalışmaları başlıyor!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje Birel İnşaat, 41. yılında Halitpaşa Arnavutköy'de özgün bir projeye başladı.

marmarabirlik mudanya zeytin depolama tesisi Haberi

marmarabirlik mudanya zeytin depolama tesisi

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor. İznik, Gemlik ve Orhangazi kooperatiflerine modern depolama tesisi kazandırılmasının ardından Mudanya Kooperatifi'ne de modern ve tamamen hijyenik koşullarda hizmet verecek depolama tesisinin ihalesi yapıldı. 


Söz konusu depolama tesisi, aynı zamanda Marmarabirlik'in Mudanya'ya 40 yıl sonra yaptığı ilk ve büyük yatırım olma özelliğini taşıyor. Burde İnşaat firması tarafından 8 milyon 200 bin TL bedelle Yörük Ali Köy'ünde yapılacak olan 7 bin ton kapasiteli modern zeytin depolama tesisi 1.5 yılda tamamlanacak. 

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, CTP tanklarından oluşan ve tamamen hijyenik şartlarda hizmet verecek olan tesisle birlikte Mudanya Kooperatifi ve üretici ortaklarının daha iyi şartlarda ürünlerini...