18 / 07 / 2024

Marmarabirlik zeytin depolama tesisi

Marmarabirlik zeytin depolama tesisi

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor.

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu: Ödemelerin yüzde 50'si peşin yapılacak: Zeytin üreticileri dikkat!

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu. Peki 180 dane, 190 dane, 200 dane, 380 dane ve yağlık zeytinin kilogram fiyatı ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Marmarabirlik çiftçinin dört gözle beklediğini açıkladı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifler Birliği (Marmarabirlik), 2022, 2023 iş yılı kampanyasında, ürün alımında tavan fiyat 46 Türk Lirası, taban fiyat 18 Türk Lirası, yağlık zeytin fiyatı da 16 Türk Lirası olarak belirlendi.

Migros kahvaltılık ürünlerinin indirimli kataloğunu yayımladı! Peynir, zeytin... İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi

Migros peynir ve zeytin fiyatlarına büyük indirim yaptı. Peki Migros'ta peynir fiyatları ne kadar indirime girdi? Migros zeytin fiyatları kaç TL? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm, depolama hizmetlerine olan ilgiyi artırdı!

Son dönemlerde yeniden hızlanan kentsel dönüşüm projeleri depolama hizmetlerine olan ilgiyi de artırdı.

Zeytin İçi İznik geliyor! Yeni proje!

‘Zeytin İçi’ Ev-Yapı projesi İznik’te inşa ediliyor. Kübra Gergin İnşaat, yeni projesi Zeytin İçi Ev-Yapı ile İznik’te bir olmayan bir mimariyi hayata geçiriyor.

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu, Hasan Can ve Umur Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği!

31416 sayılı Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Altun, Cenk Sügür ve Haydar Toprak ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Çayırova'daki depolama alanını 355 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki 31.240 metrekare arsa üzerinde bulunan 63 bin 189 metrekare deponun bin metrekarelik depolama alanı 1 seneliğine 355 bin TL'ye kiraya verildi.

Depolama hizmetlerinde en çok talep 1+1 evlere! 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, YÖK’ün eğitime online devam etme kararı almasıyla öğrenciler aile evlerine dönüyor. Dşya depolama hizmetlerinde bir önceki döneme göre yüzde 77 artış yaşanırken, en çok talep 1+1 evlere yönelik oldu...

Tarsus'ta 19.2 milyon TL'ye icradan satılık hububat işleme ve depolama tesisi!

Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Kanberhüyüğü Mahallsi, 589 parselde bulunan 25 bin 263 metrekarelik hububat işleme ve depolama tesisini 19 milyon 176 bin 37 TL'ye icradan satıyor...

Marmarabirlik zeytin depolama tesisi Haberi

Marmarabirlik zeytin depolama tesisi

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor. İznik, Gemlik ve Orhangazi kooperatiflerine modern depolama tesisi kazandırılmasının ardından Mudanya Kooperatifi'ne de modern ve tamamen hijyenik koşullarda hizmet verecek depolama tesisinin ihalesi yapıldı. 


Söz konusu depolama tesisi, aynı zamanda Marmarabirlik'in Mudanya'ya 40 yıl sonra yaptığı ilk ve büyük yatırım olma özelliğini taşıyor. Burde İnşaat firması tarafından 8 milyon 200 bin TL bedelle Yörük Ali Köy'ünde yapılacak olan 7 bin ton kapasiteli modern zeytin depolama tesisi 1.5 yılda tamamlanacak. 

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, CTP tanklarından oluşan ve tamamen hijyenik şartlarda hizmet verecek olan tesisle birlikte Mudanya Kooperatifi ve üretici ortaklarının daha iyi şartlarda ürünlerini...