03 / 05 / 2024

Marmaray açılışı nerede

Marmaray açılışı nerede

İlk olarak Sultan Abdülmecid tarafından 1860 yılında ortaya atılan ve 2004 yılında yapımına başlanan Marmaray projesi yarın düzenlenecek bir tören ile açılacak. Marmaray açılış töreni bilgileri..

Marmaray açılışı nerede?

2004 yılında temeli atılan, yarın açılışının yapılacağı ve 1 milyon yolcu taşıması hedeflenen Başbakan Tayip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımları ile gerçekleştirilecek olan Marmaray açılışı nerede yapılacak?

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan tapu davası olarak biliniyor. Peki, tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır? İşte tüm merak edilenler...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı Mart'ta açılışa hazır hale gelecek!

 Ulaştırma Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın devam eden test sürüşlerine katıldı. Turhan, "Geldiğimiz noktada Gebze-Halkalı arası tüm güzergahta inşa faaliyetleri ile sinyalizasyon montaj işleri tamamlandı. Martın ilk haftasında açılışa hazır hale getireceğiz" dedi...

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

İpoteğin kaldırılması davası nerede açılır?

Bir taşınmazın tapusu üzerine ipotek konularak, alacaklı borcunu güvence altına almış oluyor. Borç ödendikten sonra bu ipotek tapudan kaldırılabiliyor. Peki, ipoteğin kaldırılması davası nerede açılır? İşte yanıtı..

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.000'in üzerinde konut yer alıyor. Ticari ünitelerin de bulunduğu projede ön talep toplanıyor. Peki Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Tapu tescil davası nerede açılır?

Taşınmazın, davacı tarafından 20 yıldan fazla süreyle davasız ve aralıksız olarak malik sıfatıyla kullanılmış olması halinde kayıtlı olmayan taşınmaz mallar için tapu tescil davası açılabiliyor. Peki, tapu tescil davası nerede açılır?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul'da daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan proje 107 bin metrekare konut alanından oluşuyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul nerede?

Kira zammı davası nerede açılır?

Gayrimenkul kiralamalarında kira bedeli koşuluyla hâkim tarafından, kiralananın durumu göz önüne alınarak hakkaniyete göre belirlenebiliyor. Peki, kira zammı davası nerede açılır? Kira zammı davası nasıl açılır?

Hangi dava hangi mahkemede açılır?

Dava ile, bir hak devlet kanalıyla devletin organları olan mahkemeler vasıtasıyla kullanılabiliyor. Davalar, davanın konusuna göre, çeşitli mahkemelerde görülüyor. Peki, hangi dava hangi mahkemede açılır? Gayrimenkul davaları nerede açılır?

Sebepsiz zenginleşme davası nerede açılır?

Haklı bir sebep olmaksızın, bir başkasının malvarlığından veya emeğinden zenginleşen kimseler bu zenginleşmeyi geri vermekle yükümlü oluyor. Peki, sebepsiz zenginleşme davası nerede açılır? İşte sebepsiz zenginleşme davasında yetki..

Marmaray açılışı nerede Haberi

Marmaray açılışı nerede

Marmaray açılış töreni!

Yapımına 2004 yılında başlanan Marmaray projesi için sona gelindi. Marmaray açılışı yarın yapılacak. Proje ile birlikte Gebze ve Halkalı 105 dakika; Bostancı ve Bakırköy 37 dakika; Söğütlüçeşme ve Yenikapı 12 dakika; Üsküdar ve Sirkeci arası ise 4 dakika sürecek.


Halkalı ve Gebze arasında uzanan Marmaray hattı, ilk olarak Sultan Abdülmecid tarafından 1860 yılında ortaya atılmıştı. 2 ile 10 takika arasında sefer yapılması planlanan Marmaray projesinde toplam 40 durak bulunuyor. Projede 3 durak yeraltında inşa edilebiliyor.


Marmaray açılış töreni ne zaman?

Marmaray açılış tarihi: Marmaray yarın Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılı olan 29 Ekim 2013 tarihinde saat 15:00'te Üsküdar'da yapılacak. 


Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı yabancı konuklar katılacak. Törende,  Marmaray'ın boğazın altından geçen bölümü açılacak.


Marmaray açılış töreni: