24 / 05 / 2024

marmaray durağı tepe nautilusun önündemi

marmaray durağı tepe nautilusun önündemi

Tepe Nautilus, ulaşımda yaşanan zorluk ve son iki yıldır devam eden Marmaray çalışmaları dolayısıyla büründüğü sakin günlerine veda etti. Tepe Nautilus, yenilenme çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı....

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Maltepe Ritim İstanbul adresi!

Daire alanlarının 36 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul adresi kapsamında Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015!

Ritim İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015 detayları...

Ritim İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Marmaray durağına 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 863 adet daire yer alıyor. Ritim İstanbul fiyatlar 1+1 dairelerde 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya daire fiyatları!

Ritim İstanbul Dumankaya daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Marmaray durağına 2 kilometre mesafede bulunan proje 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan proje daire, ofis, home ofis, ve mağazalardan meydana geliyor.

Ritim İstanbul Maltepe teslim tarihi!

Ritim İstanbul Maltepe teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan projede yüzde 0,40 faizle 60 ay vade yapılıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Marmaray durağına 2 kilometre mesafede inşa edilen projede 2 bin 675 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Maltepe Ritim İstanbul ev fiyatları!

Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan Maltepe Ritim İstanbul ev fiyatları metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Marmaray durağına 2 kilometre yakınlıkta inşa edilen Ritim İstanbul Evleri'nde satışlar devam ediyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Tepe Nautilus AVM'ye dev ekran!

Tepe Natilius'da aylık ziyaretçi sayısı Marmarayın etkisi ile 1.300.000 - 1.500.000 aylık ziyaretçi sayısına ulaştı, araç trafiği de günlük 500.000 civarında...

Marmaray nerelerden geçecek? İşte istasyonlar...

İstanbul'un ulaşım sorununa nefes aldırması planlanan Marmaray şu anda 5 durakta hizmet veriyor. Projede henüz tamamlanmayan etaplardaki 35 durağın ise 2016 yılında hizmete girmesi hedefleniyor. Peki Marmaray'ın hangi semtlerde istasyonu olacak?

Halkalı Marmaray istasyonu nerede?

Halkalı Marmaray durağı nerede? Marmaray Halkalı durağı ne zaman açılacak? Marmaray Halkalı durağı hatlarla entegre olacak? Marmaray Halkalı istasyonu ne zaman 3. Havalimanı metro hattına ve Edirne YHT hattına bağlanacak? İşte cevaplar...

marmaray durağı tepe nautilusun önündemi Haberi

marmaray durağı tepe nautilusun önündemi


10 milyon doları aşan bir yatırımla yenilenen Tepe Nautilus, Marmaray'ın devreye girmesiyle birlikte ziyaretçi sayısını yüzde 30 oranında artırdı. 


Bilkent Holding çatısı altındaki Tepe Emlak'ın işletmesini yürüttüğü Tepe Nautilus, ulaşımda yaşanan zorluk ve son iki yıldır devam eden Marmaray çalışmaları dolayısıyla büründüğü sakin günlerine veda etti. Tepe Nautilus, yenilenme çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı.


Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Metin Gültekin, Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'ndeki The Winston Brasserie'de basın mensupları ile biraraya geldi.


"Hayal gücünü sonsuza programlamamız gerekiyor. Bizde alışveriş merkezi olarak bu değişim ve gelişime ayak uydurmak zorundayız" diyen Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Metin Gültekin, basın mensuplarına Tepe Nautilus'un yenilenme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Tepe Nautilus'da yaşanan değişim sürecini 18 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını söyleyen Tepe Nautilus AVM...