08 / 05 / 2024

Marmaray durakları hangileri

Marmaray durakları hangileri

Marmaray güzergahında hangi duraklar var? Marmaray güzergahı hangi ilçelerden geçiyor? Marmaray durakları hangileri? Marmaray projesinin durakları neler? Marmaray güzergahının son durağı neresi? İşte Marmaray durakları ve güzergahı!..

İstanbul'da bu yıl açılacak metro hatları hangileri?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl açılacağı duyurulan metro hatları hangileri? İstanbul'da 2015 yılında hizmete açılması planlanan metro hatları hangi ilçe ve mahallelerden geçecek? İşte 2015 metrolarının durakları, istasyonları...

34BZ ve 34AS metrobüs durakları hangileri?

İETT, iki yeni metrobüs hattını hizmete açtı. Peki yeni metrobüs hatları hangi duraklar arasında çalışacak? 34BZ Beylikdüzü Zincirlikuyu metrobüs hattı hangi duraklar arasında hizmet verecek? 34AB Avcılar Söğütlüçeşme hattı hangi duraklardan geçecek?

İETT, Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray'ı birbirine bağladı!

İETT, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray hattına entegre olacak 5 numaralı Kadıköy-Koşuyolu-Üsküdar hattını hizmete açtı. İşte Marmararay ile Kadıköy-Kartal Metrosunu bağlayan o 5 numaralı hattın durakları...

Keçiören metrosu güzergahı!

Keçiören metrosu güzergahı nedir? Keçiören metrosu güzergah haritası var mıdır? Keçiören metrosu güzergahında hangi istasyonlar var? Keçiören metrosu güzergahı üzerindeki duraklar hangileri? İşte Keçiören metrosu güzergahı!..

Ankara Sincan metrosu güzergahı!

Ankara Sincan metrosu güzergahı üzerindeki istasyonlar hangileri? Ankara Sincan metrosu durakları hangileri? Ankara Sincan metrosu durak ve istasyonları neler? Ankara Sincan metrosu güzergahı nereden nereye kadar? İşte Ankara Sincan metrosu!

Eryaman metrosu durakları!

Eryaman metrosu durakları hangileridir? Eryaman metrosu hangi duraklarda duracak? Eryaman metrosu hangi istasyonlarda duracaklar? Eryaman metrosu, Batıkent Sincan metrosu durakları hangileri? İşte Eryaman metrosu durakları!..

Batıkent Sincan metrosu durakları!

Batıkent Sincan metrosu durakları hangileri? Batıkent Sincan metrosu hangi istasyonlarda duracak? Batıkent Sincan metrosu güzergahı nedir? Eryaman Metrosu da denilen Batıkent Sincan metrosu durakları nerelerde İşte Batıkent Sincan metrosu durakları!

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı durakları!

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı durakları hangileri? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı istasyonları hangileri? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı üzerindeki duraklar neler? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı istasyonlar hangileri? İşte Mecidiyeköy Mahmutb

Marmaray durakları!

Marmaray güzergahında hangi duraklar var? Marmaray güzergahı hangi ilçelerden geçiyor? Marmaray durakları hangileri? Marmaray projesinin durakları neler? Marmaray güzergahının son durağı neresi? İşte Marmaray durakları ve güzergahı!..

Bakırköy metro hattı durakları hangileri?

Bakırköy metro hattı hangi istasyonlarda duracak? Bakırköy metro hattı hangi mahallelerden geçecek? Bakırköy metro hattı güzergahı nasıl? Bakırköy metro hattı durakları hangileri? İşte Bakırköy - Beylikdüzü Tüyap Metro Hattı hakkında herşey...

Bakırköy Beylikdüzü metro hattı durakları!

Bakırköy metro hattı ne zaman açılacak? Bakırköy metro hattı durakları neler? Bakırköy Tüyap metrosu nerelerden geçecek? Bakırköy Beylikdüzü Büyükçekmece metrosu durakları hangileri? İşte tüm cevaplarıyla Bakırköy Beylikdüzü metro hattı durakları!

Marmaray'ın durakları!

İlk olarak 1860 yılında Sultan Abdülmecid tarafından ortaya atılan Asrın Projesi olarak nitelendirilen Marmaray metrosunun yapımına 2004 yılında başlandı. Marmaray'ın durakları Halkalı ve Gebze arasında sıralanıyor...

Marmaray durakları nereden geçiyor?

Marmaray, inşaatı 2004 yılında başlamış ve 29 Ekim 2013'te hizmete giren bir projedir. Marmaray, İstanbul'un Asya ve Avrupa yakalarını birleştirerek dünyanın en önemli tünellerinden biri olma özelliğini taşıyor. Marmaray durakları nereden geçiyor?...

Marmaray durakları hangileri Haberi

Marmaray durakları hangileri

Marmaray durakları!



Tek yönde saatte 75 bin, günde ortalama 1 milyon 200 bin yolcu taşınması hedeflenen Marmaray'da bilet fiyatları ise şehir içi ulaşımda olduğu gibi 1,95 lira olarak belirlendi. Yurttaşlar, İstanbulkart'ı, Marmaray'da kullanabilecek. Açılışın ardından Marmaray'ın işletmesi TCDD genel müdürlüğüne devredilecek.


Avrupa Yakası'nda son durak olan Zeytinburnu Kazlıçeşme istasyonundan gelen ve giden yolcuların transferleri için oluşturulan yeni hatlar şunlar:




Kazlıçeşme: Marmaray'ı kullanarak Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na ulaşanlar son durak olan Kazlıçeşme durağında inerek, yolculuklarına devam etmek için oluşturulan duraktan İETT otobüsleriyle metro ve metrobüs duraklarına ulaşabilecek...


İETT Zeytinburnu Metro - Kazlıçeşme hattı: Marmaray'dan inen yolcu, Zeytinburnu-Bağcılar tramvay istasyonuna ve Zeytinburnu metrobüs istasyonuna ulaşabilecek.


İETT Topkapı Cevizlibağ - Kazlıçeşme hattı: Kazlıçeşme'de Marmaray'dan inen yolcular, Cevizlibağ metro, metrobüs,...