02 / 05 / 2024

Marmaray Halkalı istasyonu nerede

Marmaray Halkalı istasyonu nerede

Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi’nde kentsel dönüşüm neden durdu? Küçükçekmece Belediyesi, İstasyon Mahallesi’nde neden imar uygulaması yapamıyor? Halkalı gümrüğü ve Marmaray Halkalı İstasyonu’nun olduğu bölgede hangi konut projeleri var?..

Halkalı Marmaray istasyonu nerede?

Halkalı Marmaray durağı nerede? Marmaray Halkalı durağı ne zaman açılacak? Marmaray Halkalı durağı hatlarla entegre olacak? Marmaray Halkalı istasyonu ne zaman 3. Havalimanı metro hattına ve Edirne YHT hattına bağlanacak? İşte cevaplar...

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu paylaşımı!

Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu 31.5 kilometre uzunluğa sahip. 8 istasyonu bulunan hattın trafik yükünü hafifletmesi planlanıyor. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı havadan görüntülendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün hizmete açılacak Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı'nın Kartal istasyonu drone ile görüntülendi.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Hızlı tren önümüzdeki hafta Halkalı'ya kadar hizmet verecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Hızlı tren; ülkemize, insanlarımıza, bu coğrafyada hizmet veriyor. Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, inşallah önümüzdeki haftadan sonra da Marmaray'daki boğaz geçişiyle Halkalı'ya kadar hizmet verecek." dedi.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

15 soruda Halkalı-Gebze Marmaray Hattı!

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek? Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ne zaman açılacak? Halkalı-Gebze Marmaray Hattı'nda çalışmalar ne durumda? Bu soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte 15 soruda Halkalı-Gebze Marmaray Hattı...

Marmaray Halkalı istasyonu nerede Haberi

Marmaray Halkalı istasyonu nerede



Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi’nde 2012’nin sonunda durdurulan kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, master plan çalışmasını tamamlaması bekleniyor. 


Küçükçekmece Belediyesi, 2012'nin sonundan itibaren Halkalı İstasyon Mahallesi rezerv alanında uygulama yapamıyor çünkü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Konut Birlik Siteleri'nin tamamını kapsayan bölgede tüm imar planı uygulamalarını durdurdu. 



İstasyon Mahallesi rezerv yapı alanında kentsel dönüşüm bitti mi?


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi rezerv alanında master plan çalışması sürüyor. Ankara’da yürütülen master plan çalışmalarının ardından İstasyon Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı çıkarılacak ve kentsel dönüşüm projelerinin uygulaması için düğmeye basılacak. 


Beşiktaş Balmumcu’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü Halkalı ile ilgili olarak en son 26 Temmuz 2013’te bu duyuruyu yapmıştı;


“İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı sınırları...