30 / 04 / 2024

Marmaray hangi duraklar açılacak

Marmaray hangi duraklar açılacak

Marmaray, bugün saat 15:00'te Üsküdar'da yapılacak bir tören ile açılıyor. Törende Marmaray'ın bir kısmı açılacak. İşte Marmaray açılacak istasyonlar ve metro ile ilgili diğer detaylar...

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Marmaray Gebze-Halkalı Banliyö Hattı ne zaman bitecek?

Marmaray CR3 Gebze ve Halkalı arasındaki banliyö hattında son durum ne? Marmaray CR3 projesi durdu mu? Marmaray banliyö hattında çalışmalar hangi engellere takıldı? Sözleşme tarihinde bitecek mi, gecikecek mi? Emlakkulisi.com açıklıyor...

34BZ ve 34AS metrobüs durakları hangileri?

İETT, iki yeni metrobüs hattını hizmete açtı. Peki yeni metrobüs hatları hangi duraklar arasında çalışacak? 34BZ Beylikdüzü Zincirlikuyu metrobüs hattı hangi duraklar arasında hizmet verecek? 34AB Avcılar Söğütlüçeşme hattı hangi duraklardan geçecek?

Marmaray nerelerden geçecek? İşte istasyonlar...

İstanbul'un ulaşım sorununa nefes aldırması planlanan Marmaray şu anda 5 durakta hizmet veriyor. Projede henüz tamamlanmayan etaplardaki 35 durağın ise 2016 yılında hizmete girmesi hedefleniyor. Peki Marmaray'ın hangi semtlerde istasyonu olacak?

İETT, Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray'ı birbirine bağladı!

İETT, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Kartal Metrosu ve Marmaray hattına entegre olacak 5 numaralı Kadıköy-Koşuyolu-Üsküdar hattını hizmete açtı. İşte Marmararay ile Kadıköy-Kartal Metrosunu bağlayan o 5 numaralı hattın durakları...

Marmaray İbrahimağa İstasyonu nerede belli oldu! İmar planı askıda!

Marmaray İbrahimağa İstasyonu nereye yapılacak? Marmaray'ı Kadıköy-Kartal Metro Hattı'na bağlayacak İbrahim Ağa İstasyonu nerede inşa edilecek? Marmaray için Kadıköy İbrahimağa İstasyonu hangi sokakların kesiştiği noktada olacak? İşte cevaplar...

Halkalı Marmaray Metrosu ne zaman bitecek?

Halkalı Marmaray Metro projesi ne zaman hizmete açılacak? Marmaray Halkalı Yüzeysel Metro ile 3. Havaalanı’na nasıl gidilecek? Halkalı Gebze Marmaray Yüzeysel Metrosu, hangi metrolara entegre olacak? Halkalı Marmaray metrosu ile nerelere gidilecek?

Marmaray hangi duraklar açılacak Haberi

Marmaray hangi duraklar açılacak

Marmaray açılacak istasyonlar!

Marmaray projesi, bugün 29 Ekim'de saat 15:00'te Üsküdar'da yapılacak bir tören ile açılıyor. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı yabancı konukların da katılımı bekleniyor.


Halkalı ve Gebze arasında konumlandırılan ve bu iki nokta arasındaki yolculuk süresini 105 dakikaya indiren Marmaray projesi, "Asrın Projesi" olarak nitelendiriliyor.


Avrupa ve Asya yakasını İstanbul Boğazı'nın altından birleştirecek, üç bölümden oluşan banliyö hattı iyileştirme projesi olan Marmaray'da toplam 40 durak bulunuyor. Marmaray durakları ndan 3 tanesi yerlatında bulunuyor.


İlk olarak 1860 yılında Sultan Abdülmecid tarafından ortaya atılan projenin yapımına 2004 yılında başlanmıştı. Bugün açılış töreni düzenlenecek olan Marmaray'ın bir kısmı hizmete girecek. Peki Marmaray açılacak istasyonlar hangileri?


Marmaray'da açılacak istasyonlar:

Bugün Üsküdar'da düzenlenecek bir tören ile açılışı yapılacak olan Marmaray'ın boğazın...