02 / 05 / 2024

marmaray ile bostancı bakırköy arası

marmaray ile bostancı bakırköy arası

Asrın projesi olarak tanınan ve dünyada da büyük yankı uyandıran Marmaray tüneli denizin 60 metre derinliğinden geçiyor. Aşağıdaki Marmaray haritası ile hattın açılan mevcut istasyonlarını görebilirsiniz...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Bostancı bölgesinde kat karşılığı oranları düştü!

Konut piyasasında durgunluk ile Bostancı bölgesinde kat karşılığı oranlarının düştüğü, bölgede  teminat mektubu istemeyenlerin oranın da artmaya başladığı açıklandı. 

Bostancı Deluxe Konutları teslimler!

Bostancı Deluxe projesi Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı'da hayata geçirildi. Proje konum olarak toplu ulaşıma yakınlığı ile ulaşım avantajları sunuyor...

Bostancı 34 Metal İnşaat Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı 34 Metal İnşaat Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Harun Bostancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi Fatih'te 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Darıca-Gebze metrosuna ilk kazma gelecek yıl vurulacak!

Gebze ile Darıca ilçesi arasında inşa edilmesi ve Marmaray ile entegre olması planlanan Darıca-Gebze metrosunun ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindi

Bostancı Kentsel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Kentsel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı imzasıyla kuruldu.

Serhat Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirkeri Bostancı Şubesi açıldı!

Serhat Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirkeri Bostancı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de kuruldu.

Acarlar Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İlhan Acar tarafından 30 bin TL sermaye bedeli ile Bostancı'da kuruldu.

Hatay Büyükşehir'den Defne'ye asfalt!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesine bağlı Değirmenyolu Mahallesi ile Bostancık Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Demirset Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Demirset Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi, Niyazi Ömer Bayraktaroğlu Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan ön talep fırsatı!

Zer Bostancı projesi, şehir hayatından kopmadan, dalından kiraz yemenin keyfini yaşamak isteyenleri, deniz manzaralı daireler ile huzur dolu bir hayata davet ediyor. Proje, 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

marmaray ile bostancı bakırköy arası Haberi

marmaray ile bostancı bakırköy arası


Marmaray haritası!


İstanbul'un Asya ve Avrupa yakalarını boğazın altından bağlayan Marmaray, Osmanlı İmparatorluğu'nun da 150 yıllık hayaliydi. Hizmete giren Marmaray tüp geçiş projesi ile günde 75 bin yolcunun taşınması hedefleniyor. Asrın projesi olarak tanınan ve dünyada da büyük yankı uyandıran Marmaray tüneli denizin 60 metre derinliğinden geçiyor. Batırma yöntemiyle tünellerin deniz içine yerleştirildiği projenin tüm hattı tamamlandığında Gebze ile Halkalı arası kesintisiz 105 dakika sürecek. Marmaray hattında toplamda 40 istasyon bulunuyor. Bunların 37 tanesi yer üstü istasyonu 3 tanesi ise yeraltı istasyonu olarak hizmet veriyor. Marmaray ile Bostancı Bakırköy arası 37 dakika, Söğütlüçeşme Yenikapı arası 12 dakika ve Üsküdar Sirkeci arası 4 dakika sürecek. Marmaray hattında tren seferlerinin değişen durumlara göre 2 ile 10 dakika arasındaki sıklıklarla yapılması planlanıyor. İşte...