21 / 05 / 2024

marmaray ile kartaldan taksime kaç dakika

marmaray ile kartaldan taksime kaç dakika

Kartal Taksim metrosu var mı? diye merak edenler için; böyle bir metronun direk olmadığını söyleyebiliriz. Ancak 29 Ekim'de açılışı yapılacak olan Marmaray ile halihazırda bulunan Kadıköy Kartal metrosu kullanılarak Taksim'e gitme imkanı oluşacak...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı Mart'ta açılışa hazır hale gelecek!

 Ulaştırma Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın devam eden test sürüşlerine katıldı. Turhan, "Geldiğimiz noktada Gebze-Halkalı arası tüm güzergahta inşa faaliyetleri ile sinyalizasyon montaj işleri tamamlandı. Martın ilk haftasında açılışa hazır hale getireceğiz" dedi...

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi Fatih'te 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Darıca-Gebze metrosuna ilk kazma gelecek yıl vurulacak!

Gebze ile Darıca ilçesi arasında inşa edilmesi ve Marmaray ile entegre olması planlanan Darıca-Gebze metrosunun ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindi

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Marmaray banliyö hatlarına ek süre!

Marmaray Projesi kapsamında banliyö hatlarının iyileştirilmesi çalışmasında Ulaştırma Bakanlığı ile İspanyol OHL- Dimetronic firmaları arasında görüşmelerin sona erdiği öğrenildi.

Marmaray Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaray Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cumail Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beykoz' da kuruldu.

Marmaray 42 istasyonu bağlayacak!

Asya ile Avrupa kıtaları arasında deniz altından kesintisiz demiryolu ulaşımı sağlayan Marmaray, kısa sürede İstanbullular'ın vazgeçilmezi oldu. Sirkeci-Üsküdar arası ulaşımı 4 dakikaya düşüren sistemle bugüne kadar 75 milyon yolcu taşındı.

1999 yılında Marmaray için kredi bulunmuş!

1999 yılında Boğaz'a yapılması düşünülen Marmaray Projesi için Japonlar 1.2 milyar dolar (386 trilyon 400 milyar lira) kredi verecekmiş. Banliyö hatları ile istasyonların yapımı için de 1.1 milyar dolarlık kredi alınacakmış.

Marmaray'da sefer aralığı 5 dakikaya düşecek!

"Yoğun talep üzerine Marmaray'da 274 olan sefer sayısı 333’e çıkarıldı. Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı"

Marmaray'da geoteknik mühendislerinin de emeği büyük!

İstanbul'un binlerce sene kavuşmayı bekleyen iki yakası, Marmaray ile buluştu. Prof. Dr. Kemal Önder Çetin projede geoteknik mühendislerinin büyük emeği olduğunu söyledi..

marmaray ile kartaldan taksime kaç dakika Haberi

marmaray ile kartaldan taksime kaç dakika


Kartal Taksim metrosu!


1,5 milyar dolarlık yatırım bedeliyle hizmete giren Kadıköy Kartal metrosundan 29 Ekim'de açılması beklenen Marmaray Tüp Geçiş'i ile Taksim'e de ulaşılması planlanıyor. Kadıköy Kartal metrosu kapsamında Kartal'dan metroya binecek bir kişinin Taksim'e 55 dakikada ulaşması hedefleniyor.


Kadıköy Kartal metro hattı ile Marmaray, Yenikapı-Hacıosman ve Otogar-Bağcılar-İkitelli Hatları tamamlandığında, Kartal'dan metroya binen bir yolcu Kadıköy'e 29 dakikada, Üsküdar'a 35 dakikada, Yenikapı'ya 47 dakikada, Taksim'e 55 dakikada, Otogar'a 66 dakikada, Hacıosman'a 79 dakikada, Atatürk Havalimanı'na 79 dakikada, Olimpiyat Stadı'na 89 dakikada ulaşılabilecek.


Kartal Taksim metrosu var mı? diye merak edenler için; böyle bir metronun direk olmadığını söyleyebiliriz. Ancak 29 Ekim'de açılışı yapılacak olan Marmaray ile halihazırda bulunan Kadıköy Kartal metrosu kullanılarak Taksim'e gitme imkanı oluşacak. Yani Kartal'dan metroya binecek olan bir kişi...