30 / 04 / 2024

Marmaray İstanbula 3. havalimanı

Marmaray İstanbula 3. havalimanı

Kanal İstanbul, Marmaray, İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi ile Türkiye'nin çehresi değişiyor.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

Gebze-Halkalı Banliyö Hatları'ndaki çalışma son sürat devam ediyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Avrasya Tüneli, Marmaray ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne ilişkin bilgi verdi.

Marmaray ve 3. Havalimanı'nda çıkan tarihi eserler meclis gündeminde!

Marmaray ve 3. Havalimanı projelerinde ortaya çıkan tarihi eserlere ilişkin soru önergesi hazırlandı. Soruların Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanırlandırılması talep edildi..

Inİstanbul Lokal ödeme planı!

Inİstanbul Lokal ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Marmaray’a 3,2 kilometre, Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre yakınlıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım!

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım bilgilerine göre proje, Marmaray'a 3.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli özellikleri!

Marmaray ve yapımı devam eden Avrasya’dan sonra 3.5 milyar dolar yatırımla İstanbul Boğazı’na 3 katlı 3’üncü tünel geliyor. Başbakan Davutoğlu, “3 kat İstanbul’un 3 imparatorluğa başkentlik yaptığını simgeliyor” dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

İstanbul'a çılgın tripleks: Dünyanın ilk 3 katlı tüneli yapılacak

Marmaray ve yapımı devam eden Avrasya’dan sonra 3.5 milyar dolar yatırımla İstanbul Boğazı’na 3 katlı 3’üncü tünel geliyor. Projeyi Başbakan Davutoğlu tanıttı. İşte ayrıntılar...

3. tüp geçit projesinin detayları ne zaman açıklanacak

Marmaray ve Avrasya Tüneli’nden sonra İstanbul Boğazı’na yapılacak 3. tüp geçit projesinin detayları Cuma günü açıklanıyor. Elvan, bu projeye 8 aydan beri çalıştıklarını ve çok detaylı analizler yapıldığını vurguladı.

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

Cadde 24 dükkan

Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre, Marmaray'a 3 kilometre, Tem bağlantı yoluna 2 kilometre, Acıbadem Hastanesi'ne yürüme mesafesinde yükselen Cadde 24 dükkan fiyatları 378 bin 500 TL'den başlıyor...

Marmaray'da taşınan taşınan yolcu sayısı 1.500'den 3 bine yükselecek!

Asya ile Avrupa kıtalarını deniz altından tünelle bağlayan Marmaray'da temmuz ayında çalışmaya başlaması planlanan söz konusu tren setlerinde tek seferde taşınan yolcu sayısı bin 500'den 3 bine çıkacak

Halkalı Marmaray istasyonu nerede?

Halkalı Marmaray durağı nerede? Marmaray Halkalı durağı ne zaman açılacak? Marmaray Halkalı durağı hatlarla entegre olacak? Marmaray Halkalı istasyonu ne zaman 3. Havalimanı metro hattına ve Edirne YHT hattına bağlanacak? İşte cevaplar...

Marmaray İstanbula 3. havalimanı Haberi

Marmaray İstanbula 3. havalimanı

Kanal İstanbul, Marmaray, İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin aralarında bulunduğu mega projelerle Türkiye'nin çehresi değişiyor.


AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, son 13 yılda gerçekleştirdiği 260 milyar liranın üzerinde yatırımla aralarında Marmaray, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) gibi büyük projeleri hayata geçirdi, İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü),  İstanbul-İzmir Otoyolu, Kars-Bakü-Tiflis demiryolu hattı, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin de yapımına başladı. 


İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi, Kars-Bakü-Tiflis Demiryolu Hattı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü), İstanbul-İzmir Otoyolu projelerinin bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Gelecek yıl ise Avrasya Tüneli tamamlanacak. Kanal İstanbul Projesine yönelik ise ilgili tarafların katılımıyla çalışmalara başlandı. Şartname yazım aşamasına geldi.


3 Katlı Büyük İstanbul...