30 / 04 / 2024

Marmaray Kartal imar planı

Marmaray Kartal imar planı

Kartal Belediyesi, DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü'nden alınan görüş doğrultusunda Marmaray Kartal hattının 1/1000 ölçekli imar planında değişiklik yaptı. İmar planındaki değişiklik, Kartal Belediyesi'nde askıda... İşte o plan..

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konut yapılması için imar planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konutların yapılması, Çavuşlu’daki eski taşocağının ise millet bahçesine dönüştürülmesi amacıyla yeni imar planı hazırladı.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları komisyona gönderildi!

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları komisyona gönderildi! Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kartal arazisinin imar planlarının İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları Belediye Meclisi'nde görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin, Kartal arazisinin imar planı tekliflerinin 2-6 Mart 2020 tarihlerinde Kartal Belediye Meclisi'nde görüşülmesine karar verildi...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları askıda!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yayınladı.

Kartal Soğanlık 10377 ada, 362 parselin imar planı askıda!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 10377 ada, 362 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları askıya çıkacak!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yayınladı.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Marmaray Kartal imar planı Haberi

Marmaray Kartal imar planı

DLH (Demiryollar Limanlar ve Hava Meydanları) Marmaray Bölge Müdürlüğü'nden alınmış görüş doğrultusunda DLH Hattının Kısmen Düzenlenmesi yolunda askı süresi içerisinde yapılan 7 Haziran 2013 Gün Ve 2013/S-39 sayılı müdürlük itirazı doğrultusunda hazırlanan uygulama imar planı değişikliği, Kartal Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. 


Kartal Güneyi Revizyon Uygulama İmar Planı tekrar askıda!


Kartal Belediyesi, V-113 dosya numaralı, 16 Mayıs 2014 tasdik tarihli 186-2 Pafta 555, 566, 568 Ada ve 555/25, 566/1, 566/20, 568/21, 568/8-9 Parselin 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilatını 4 Ağustos'ta askıya çıkardı. 



Üsküdar Caddesi ile Çanakkale Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan ve DLH Marmaray Bölge Müdürlüğü'nün itirazı üzerine imar planında değişiklik yapılan 582 Ada 2 Parsel, Kartal Belediyesi imar kayıtlarında "Refuj, Ticaret - Konut" olarak tanımlanıyor...


Kartal 568 Ada 2 Parselde değişiklik yapılan imar planı,...