03 / 05 / 2024

marmaray pendik istasyonu nerede

marmaray pendik istasyonu nerede

Pendik demir ağlarla örülüyor. Bölgeye 3 ayrı ulaşım yatırımı geliyor. Peki ya metro Pendik’e ne zaman gelecek? Hangi istasyonlardan geçecek? İşte kilometrelerce yolu dakikalara indiren o 3 dev yatırımın ayrıntıları…

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Pendik Yayalar'da 9.9 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Pendik Belediye Başkanlığı, Yayalar'da yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanını 9 milyon 853 bin 970 TL bedelle satışa çıkardı.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Pendik'te 11.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik Yayalar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Yayalar'da bulunan akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satıyor. İhale 24 Ocak'ta gerçekleşecek...

Pendik Yayalar'da 14 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Yayalar bölgesinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satışa sunuyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Pendik Belediyesi'nden 30.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Dolayoba'daki akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı arsayı satıyor. İhale 9 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Gebze-Halkalı tren hattının Florya istasyonu taşınıyor!

MARMARAY kapsamında yenilenen Gebze-Halkalı banliyö tren hattı üzerinde bulunan Florya istasyonu, yaklaşık 800 metre doğusundaki yerleşim yerleri ve lüks lokantaların bulunduğu bölgeye doğru kaydırılıyor.

Marmaray 42 istasyonu bağlayacak!

Asya ile Avrupa kıtaları arasında deniz altından kesintisiz demiryolu ulaşımı sağlayan Marmaray, kısa sürede İstanbullular'ın vazgeçilmezi oldu. Sirkeci-Üsküdar arası ulaşımı 4 dakikaya düşüren sistemle bugüne kadar 75 milyon yolcu taşındı.

Pendik Dolayoba 9922 ada, 1 parselin imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik Dolayoba Mahallesi'nde akaryakıt+LPG satış ve bakım istasyonu alanı olan 9922 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, ilanen askıya çıkarıldı. İşte o imar planından detaylar...

Pendik'te 7.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Yayalar'da akaryakıt istasyon alanı 7 milyon 451 bin 159 TL bedelle 27 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek. Arsa geçen sene belediye tarafından 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihaleye çıkmıştı.

marmaray pendik istasyonu nerede Haberi

marmaray pendik istasyonu nerede




Yeni konut bölgeleri, marina, teknopark, alışveriş merkezleri ve fuar alanı gibi yatırımlarla Anadolu Yakası’nın hızla dönüşen ve gelişen merkezlerinden biri haline gelen Pendik,  yeni ulaşım yatırımları ile cazibesini daha da artırıyor. Adeta demir ağlarla örülen Pendik’e 3 büyük ulaşım yatırımı planlanıyor. Bu projeler tamamlandığında Pendik ulaşımın merkezi haline gelecek. Peki ya metro Pendik’e ne zaman gelecek,  kaç istasyonu olacak? İşte Pendik’ten İstanbul’un diğer ucuna yolculuğu dakikalara indirecek o 3 dev metro yatırımının ayrıntıları…


Kartal-Kaynarca arası 8 dakika

Pendik metrosu 2015 yılında hizmete açılacak. Kartal-Kaynarca metro hattı 4,5 kilometre hat üzerinde toplam 3 istasyondan oluşacak. 3 istasyon arası ulaşımı 8 dakikaya...