29 / 04 / 2024

Marmaray projesi açılıyor

Marmaray projesi açılıyor

Marmaray metrosu ne zaman bitecek?: Marmaray'ın açılışı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile bugün 29 Ekim'de saat 15:00'te Üsküdar'da yapılacak...

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

İzmit Atatürk Müzesi yarın açılıyor!

‘Tarih Koridoru’ projesi kapsamında restore edilen Yeşil Konak içerisindeki Atatürk Müzesi yarın açılıyor...

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

Kamuouyunda Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı yarın sabah hizmete açılıyor.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

İzmir Kültürpark ranta mı açılıyor?

İzmir’in simgesi olan Kültürpark projesi ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Peki Kültürpark ranta mı açılıyor?

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Sakarya Unigarden yarın açılıyor!

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi 3 Ekim'de açılıyor!

Türk Genel Maksat Helikopter Projesi kapsamında Sikorsky helikopterleri için bir dizi üretimin yapılacağı Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi 3 Ekim'de açılıyor.

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Marmaray projesi açılıyor Haberi

Marmaray projesi açılıyor

Marmaray metrosu ne zaman bitecek?

İstanbul Boğazının altından geçecek bir demiryolu tüneli ile ilgili düşünce, ilk olarak 1860 yılında Sultan Abdülmecid tarafından ortaya atılmıştı. Ancak yapımına 2004 yılında başlanan proje, 9 yıllık inşaat süresinden sonra bugün yapılacak bir tören ile açılıyor.


Boğaziçi Köprüsü ve FSM Köprüsü'nün iş yükünü azaltması planlanan banliyö hattı projesi olarak inşa edilen Marmaray'da toplam 40 adet durak bulunuyor. 


Marmaray yolculuk süreleri:

Gebze ve Halkalı arasında uzanan Marmaray projesinde toplam 440 araç hizmet verecek. Marmaray ile Gebze ve Halkalı arası 105, Bostancı ve Bakırköy arası 37, Söğütlüçeşme ve Yenikapı arası 12, Üsküdar ve Sirkeci arası 4 dakika sürecek.


Marmaray projesi durakları:

Halkalı

Mustafakemal

Küçükçekmece

Florya

Yeşilköy

Yeşilyurt

Ataköy

Bakırköy

Yenimahalle

Zeytinburnu

Kazlıçeşme