14 / 05 / 2024

marmaris konutlar

marmaris konutlar

Radikal Gazete Yazarı Vedat Atasoy, Marmaris'in beton denize dönmesi ile ilgili açılan savaşta gönüllülerin kazanması hakkında Marmaris Çevre Gönüllüleri Başkanı Filiz Ersan ile konuştu. İşte o yazı!

Marmaris'te konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Marmaris'te koordinasyon toplantısında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Murat Kurum yanan konutlar yerine inşa edilecek konutların yapımına 1-2 ay içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Esta Amos Living Marmaris Projesi!

Esta İnşaat'ın Amos Living Marmaris projesi, 132 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Esta Amos Living projesinde lüks konutlar, marina, SPA ve sosyal olanaklar planlandı...

Marmaris'teki apart oteller konuta dönüşüyor!

Bir zamanlar yerli turistin ilk tercihi Marmaris'teki apart oteller yıkılıyor, yerlerine lüks konutlar inşa ediliyor. Başkan Ali Acar, bu gelişmeyi desteklediğini söyledi.

TOKİ Marmaris Konutları için çalışmalar başladı!

AK Parti Marmaris ilçe Başkanı Osman Ülgen, ilçede yapılan hizmetleri anlattı. Ülgen, Marmaris'te yapılacak TOKİ projesiyle ilgili de bakanlık nezdinde çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Marmaris’in mülkiyet sorunu çözülecek!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris’e TOKİ Konutları yapılması ve Bozburun, Söğüt, Taşlıca mahallelerinin tapu, mülkiyet sorunu ve ecrimisil sorunlarının çözümü için çalışmalar başlattı.

Marmaris'e TOKİ konutları geliyor!

Bir dizi ziyaretler için hafta sonunda Marmaris’te bulunan Muğla Miletvekili Nihat Öztürk Marmaris halkına müjde olabilecek nitelikte projeler açıkladı. Öztürk açıkladığı projeler arasında Marmaris’e TOKİ müjdesi de verdi.

Lüks konutların aylık aidatları kira bedelini aşıyor!

İstanbul başta olmak üzere Bodrum, Marmaris gibi yazlık bölgeler de dahil, lüks konutlar neredeyse aylık kira bedelleri kadar aylık ‘aidat ücretleri’ ile dikkat çekiyor. Hatta bazı durumlarda aylık aidatlar kira bedellerini bile aşıyor.

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te bina yapılacak arsa kalmadı!

Türkiye'nin gözde turizm 2 merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te arsa bitti!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle [şaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris Valide Sultan Yalısı 'nda son konut: 780 bin liraya 2+1!

Marmaris Valide Sultan Yalısı 'nda yer alan son konutun satışı devam ediyor. Denize sıfır konumda yükselen projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...

İngilizler Marmaris'ten çıkıyor, Ruslar geliyor!

Avrupa'daki kriz nedeniyle İngilizlerin, Ege'nin kıyı kesimindeki konutlarını daha ucuza sattığı veya satışa çıkardığı belirtildi. Marmaris'in de aralarında bulunduğu bölgede, İngilizler'in yerine ise Rusların hızlı bir şekilde mülk edinmeye başladı

Bolu Gerede konutları ihalesini Merve İnşaat aldı

TOKİ'nin Bolu Gerede konutları ile sosyal donatı inşaatı ihalesini Merve İnşaat kazandı.

marmaris konutlar Haberi

marmaris konutlar




Marmaris’i çok severim. Kızmak ve gitmemek için birçok sebep olmasına rağmen kıyamam bahtsız Marmaris’e. Dünyanın belki de en güzel kıyı coğrafyalarından birine sahip bu beldeye neler yapmadık ki... Ama gelin görün ki hâlâ çok güzel Marmaris. O beton denizini görmezseniz, işletmelerin kalitesini tartışmazsanız, hâlâ masmavi koylar ve tertemiz bir havayla kucaklar sizi. 


Türkiye ’nin turizmle tanışan ilk yerlerinden biri Marmaris. Bölgede 1960’ların ilk yarısında başlayan turizm, bugüne dek aralıksız sürdü. Ancak plansız yapılaşma ve kötü yönetimler, 50 yılda ömrünü tamamlama noktasına getirdi. Turizmle ilgili yapılabilecek tüm yanlışlar, maalesef burada yaşandı. Bir anlamda turizm tecrübesizliğimizin eseri Marmaris (Diğer bir bahtsız yer de Kuşadası). 


Sığlanın memleketi 


50 yıl öncesine dönelim… Neden Marmaris’e gelmişti ilk turistler? Sadece yeni bir ülke ve ucuz olması mıydı sebep?...