03 / 05 / 2024

marmaris Söğüt Mahallesi kaçak yapı

marmaris Söğüt Mahallesi kaçak yapı

Muğla ilinin Marmaris ilçesinde, kaçak oldukları tespit edilen yapıları yıkmak için gelen ekipler, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı sebebi ile yıkımı yapamadı...

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Marmaris'te kaçak olduğu belirlenen 3 ev yıkıldı!

Muğla Marmaris'in turistik Söğüt Mahallesi'nde, kaçak olduğu belirlenen 1'i ahşap, 2'si de betonarme olmak üzere 3 evin yıkımı gerçekleştirildi...

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

Gümüşhane Süleymaniye Mahallesi turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'nin eski yerleşim yeri olan Süleymaniye Mahallesi turizme kazandırılacak. Kentin, turizme kazandırılması için yürütülen çalışmalar sürüyor.

Ankara Söğütözü kentsel dönüşüm alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Söğütözü Mahallesi 16136/7 ve 16373/1 sayılı parsellere ilişkin kentsel dönüşüm ve gelişim alanı imar planı askıya çıkarıldı...

Tekirdağ'da 5.6 milyon TL'ye satılık süt fabrikası!

Tekirdağ 1. İcra Dairesi, Süleymanpaşa Ahmetçe Mahallesi'nde bulunan süt fabrikasının borçlu hissesini satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek fabrikanın satış bedeli 5 milyon 607 bin 374 TL olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü 484 konut ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi 484 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Yeşilyuva ve Söğüt’ün hayali gerçekleşiyor!

121 Dev Proje kapsamında milyonlarca liralık ulaşım yatırımlarına imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam’ın Yeşilyuva Mahallesi ile Çardak’ın Söğüt Mahallesi hattında bulunan 31 kilometrelik yolda çalışmalara başladı.

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 24 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

AYD Yapı Eskişehir Söğütönü'nde konut sayısını artıracak!

AYD YAPI, Söğütönü bölgesinde inşa ettiği konut sayısını üç yıla kadar 600'e çıkarmayı planlıyor. Üçüncü etabı tamamlama hedefinde olan AYD Yapı, dördüncü etaba ise yılbaşından sonra başlamayı planlıyor.

Sümer Mahallesi 2.etapta 1.250 birim yerinde dönüştürülecek!

Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nin ilk etabında çalışmalar tamamlanmış durumda. Sümer Mahallesi 2. etap çalışmaları kapsamında 1.038'i konut ve 212 adedi iş yerinden oluşan toplam bin 250 birim, yakın zamanda yerinde dönüştürülecek...

marmaris Söğüt Mahallesi kaçak yapı Haberi

marmaris Söğüt Mahallesi kaçak yapı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muğla ilinin Marmaris ilçesine bağlı Söğüt Mahallesi Cumhuriyet mevkisine geldi ve kaçak oldukları gerekçesiyle yıkım kararı verilen dört yapı için inceleme yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yıkım sırasında bir gerginlik yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerini aldı. 

Mahalle sakinleri uıkım ekiplerine tepki gösterdi ve imar planı olmadığından dolayı evlerinin kaçak durumuna düştüğünü öne sürdü.

Yıkımı planlanan yapıların sahipleri, Muğla İdare Mahkemesi!nden yürütmeyi durdurma kararı aldıkları için, ekipler yıkım işlemine başlayamadı ve mahalden ayrıldı. 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, Söğüt'ün yanı sıra Bozburun ve Selimiye mahallerinde kaçak olduğu belirlenen yapıların, yasal süreç tamamlandıktan sonra yıkılacağını açıkladı. 

Muğla genelinde 2 bin 800, Marmaris'te ise 550 kaçak...