14 / 05 / 2024

Marmaris Turizm Birliği

Marmaris Turizm Birliği

Marmaris Turizm Birliği Genel Koordinatörü Kirt: Sun Express'in Almanya'daki 6 noktadan Dalaman'a direkt uçuşa başlayacak olması. Bu direkt uçuşların bölgemize gelecek Alman turist sayısını arttıracağını düşünüyoruz

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemesi ve turizm sektörü temsilcilerinden yenileme iş birliği! 

İnşaat malzemesi sanayicileri ve turizm sektörü temsilcileri, 42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da buluşarak yenileme pazarında iş birliği için harekete geçti. Yapılan ortak açıklamada, Türkiye’deki turizm tesislerinin bir bölümünün ekonomik ömrünü tamamladığını vurgulandı. 

Rifat Hisarcıklıoğlu: İran ile inşaat sektöründe iş birliği imkanı var!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu:"İran'da Enerji başta olmak üzere madencilik, turizm, demir-çelik, kimya, makine ve inşaat sektörlerinde ciddi bir işbirliği imkanı var." dedi.

Aziz Kocaoğlu: Türk-Yunan turizmi için işbirliği geliştirilmeli!

Türkiye-Yunanistan arasındaki turizmi geliştirmek için düzenlenen Turizm Etkinliği'nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Yunan işbirliğinin dünya barışına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Marmaris'te 2015 turizm yılı olacak!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) 14-15 Nisan tarihleri arasında Marmaris Turizm Şenliği düzenleyecek..

Gaziantep ile TÜRSAB turizm için işbirliği yaptı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, "Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi ve Turizm Ziyaretçi Bürosu" kurulması için çalıştay gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çalıştayda konuşma yaptı.

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

İran’dan turizm ve ağır sanayide işbirliği teklifi!

İki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirebileceklerini bildiren İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume Ebtekar yaptığı açıklamada “Özellikle çelik, çimento, ağır sanayi ve gıda alanında işbirliği yapmak isteriz” dedi

Ulaş Çetinkaya: Karataş-Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek olmalıyız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü, Yüksek Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, ekonomiye, istihdama katkı sağlamak için kurulan Karataş-Yumurtalık Turizm Birliği'ne destek çağrısında bulundu.

Türkiye ile Rusya'nın turizm işbirliği görüşüldü!

Türkiye ile Rusya'nın turizm işbirliği görüşüldü. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Rusya Federal Turizm Ajansı Başkanı Oleg Safonov ile iki ülke arasındaki turizm işbirliğini görüştü.

Abdullah Sevimçok: Turist getirmek için belediyelerle iş birliği yapacağız!

AESOB Başkanı Sevimçok, yerli ve yabancı turisti çarşıya getirebilmek için belediyelerle de işbirliği içinde büyük projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Antalya'da turizm sektörü erken rezervasyon verileri nedeniyle umutlu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 4 Mart 2014 tarihinde 28931 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler bu haberde...

TSE ile SHGM Türkiye'deki havalimanlarının Yeşil Havalimanı olması için işbirliği yapacak!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türkiye'deki havalimanlarının ve bu havalimanlarında faaliyet gösteren işletmelerin "Yeşil Kuruluş-Yeşil Havalimanı" olmaları için işbirliği yapacak.

Marmaris Turizm Birliği Haberi

Marmaris Turizm Birliği



Marmaris Turizm Birliği (MARTAB) Genel Koordinatörü Sedat Kirt, Sun Express'in Almanya'daki 6 noktadan Dalaman'a direkt uçuşa başlayacağını ve bu durumun Alman turist sayısını artıracağını söyledi. 

     Kirt, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 Mart'ta başlayan ve 10 Mart tarihine kadar devam edecek ITB Berlin Fuarı'na Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB), Marmaris Turizm Birliği ile Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu temsilcilerinin katıldığını ve fuarda Marmaris ile çevresinin tanıtıldığını belirtti. 

     Fuara bölge adına çok sayıda otel ve acente temsilcilerinin de katıldığına işaret eden Kirt, ''Marmaris ve çevresini anlatan tanıtım materyalleri ile kırsal turizm rehberimizi ve bölgenin doğal şifalı bitkileri olan kekik, defne, lavanta ile adaçayını ziyaretçilerimize hediye ediyoruz. Eko turizm kokteylinde de bu ürünleri tanıtacağız''...