07 / 05 / 2024

marmaris yapı mavi otel

marmaris yapı mavi otel

Muğla İl Özel İdaresi tarafından ihale yoluyla Marmaris Yapı Şirketi'ne satılan Marmaris İlçesi'ndeki Mavi Otel'in yıkımı bugün başladı. Mavi Otel'in yerine iş merkezi yapılacağı belirtildi....

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Marmaris'te kaçak yapı soruşturması için karar!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında Marmaris'te başlayan kaçak yapı soruşturmasını kaleme aldı. 

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kaya tarafından kuruldu.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Marmaris'teki imara aykırı yapıların yıkımına devam ediliyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları kapsamında imara aykırı olduğu belirlenen yapılar yıkılıyor.

Marmaris'te riskli yapı olduğu tespit edilen apart oteli yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te depreme dayanıklılık bakımından "riskli yapı" olduğu belirtilen apart otelin belediye ekiplerince yıkım işlemleri başladı.

marmaris yapı mavi otel Haberi

marmaris yapı mavi otel


Marmaris Kemeraltı Mahallesindeki 828 metrekare arsa üzerine inşa edilen ve Muğla İl Özel idaresinin geçtiğimiz Temmuz ayında ihaleye çıkartarak 9.5 milyon liraya Marmaris Yapı firmasına sattığı Mavi Otel'in eski binasının yıkım çalışmaları başladı.


Yıkım çalışması öncesi İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Atatürk caddesi ile Ketenci kavşağını trafiğe kapattı. Daha sonra iş makineleri alana girerek yıkım işine başladı.Yıkılan otel binasının yerine iş merkezi yapılacağı belirtildi.


Muğla İl Özel İdaresi Mavi Otel dahil, elindeki bazı gayrimenkullerin satışını yapmak üzere daha önce ihaleye çıkmış, fakat ihaleye giren olmamıştı. Mavi Otel Muğla İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından Temmuz ayında tekrar satışa çıkarıldı. Marmaris'in en işlek caddesi üzerinde Kemeraltı Mahallesi'nde bulunan dört katlı Mavi otelin satışı kapalı telif usulü satış ile tekrar ihale yapıldı. İhaleye...