30 / 07 / 2024

marmariste tatil yapmak için ıssız ada

marmariste tatil yapmak için ıssız ada

Yabancı turistler Türkiye’de ıssız adalarda tatil yapmak istiyor ama bulamıyor. Turizmciler bu istekler için projeler hazırladı. Tek başına tatil yapmanın keyfi günlük 600 dolardan başlıyor, 50 bin dolara çıkıyor...

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni oyunu! Bu tuzağa düşmeyin!

Şehir hayatından uzaklaşıp tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri bungalov evler oluyor. Fakat son zamanlarda bungalov ev kiralamak isteyenler tek tek tuzağa çekiliyor. Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

iPhone 14 Pro Max alana tatil bedava!

Hem iPhone 14 Pro Max sahibi olup hem de Bulgaristan, İtalya ve Mısır'da tatil yapmak mümkün! Üstelik Türkiye'de iPhone 14 Pro Max'e vereceğiniz para fazlasıyla artıyor.

Sinpaş Kızılbük devre mülklerinde fiyatlar belli oldu! Sinpaş Kızılbük 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin ilk iyi yaşam konseptli ömür boyu “termal devre mülk tatil projesi” nde detaylar parça parça gelirken, Marmaris’in huzurlu doğasında tatil yapmak isteyen herkes bu haberi okumalı. İşte detaylar..

Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil yapmak mümkün! Tatilinizi böyle ucuza getirebilirsiniz! İşte detaylar!

Vizesiz ve uygun fiyatlarla tatil yapmak mümkün. Enuygun.com uygun fiyatlı bir yurt dışı tatillerini, konaklama ve yeme içme ücretlerinin ucuz olduğu, vize istemeyen ülkeleri bir araya getirdi.

Tatilciler dikkat! Ucuz tatil yapmak mümkün

Oteller ile havayolu şirketlerin maliyetleri rekor düzeyde artış gösterdi. Bu nedenle de artık ucuza tatil yapmak hayal oldu. Uzmanlar bunun dünya çapında mümkün olmadığını dile getiriyor. 

Yat tatili artık lüks değil! Günlük kirası 4 bin TL'den başlıyor! işte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir yatta tatil yapmak, milyarderlerin ve ünlülere özgü görülebilir, fakat bu sadece zengin ve ünlüler için değil. Tekne kiralama ücretleri otellerle neredeyse aynı seviyede! Peki, yat tatili fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Villa kiralamak isteyen avukat dolandırıldı!

Kırıkkale'de avukatlık yapan Ali Can Çiçek, tatil yapmak için Çeşme'de villa kiralamak isterken dolandırıldı.

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci arsalarına taşınabilir ev yaptırdı!

Oyuncu Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci izole tatil yapmak için kendilerine ait arsalarına mobil ev yerleştirdi.

marmariste tatil yapmak için ıssız ada Haberi

marmariste tatil yapmak için ıssız ada


ZENGİN turistler Ege’deki adalarda tatil yapmak için sıraya girdi… Ancak bu isteklerini karşılayacak tek bir ada bile yok. Bu ihtiyacı gidermek için çalışmalara başlayan Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, projeleri hazırladıklarını ve bunları Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunacaklarını söyledi. İşte Akkuş’un anlattıkları: 


İLK TALEP FİRMALARDAN GELDİ: Uluslararası firmalar, geçen yaz bizlerden bölgede tatil amaçlı kiralayabilecekleri ada istedi. Maalesef olumlu yanıt veremedik. Ancak onlar bize bu yönde çalışma yapmamızı tavsiye etti. Fethiye ve Bodrum emlak müşavirleri derneklerinin başkanları ve bazı turizmcilerle bir araya gelerek, araştırmaya başladık.


İMAR DEĞİŞİKLİĞİ GEREKİYOR: Sadece Marmaris’te satılığa çıkartılan 3 ada var. Ne yazık ki, bunlar yıllardır satılamıyor. Doğal ya da tarihsel SİT alanı oldukları gerekçesiyle bölgedeki adalarda yapılanma çok...