29 / 04 / 2024

marmaristeki Köy Hizmetleri Kampı kimin

marmaristeki Köy Hizmetleri Kampı kimin

Marmaris’teki kamp, bir kere daha mahkemelik oldu. İl Özel İdaresi’nin de kapatılmasıyla Büyükşehir’e geçen kamp için Milli Parklar Müdürlüğü Danıştay’a başvurdu ve piyasa değeri 30 milyon dolar olan kampın kendilerine verilmesini istedi.

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Topal tarafından kuruldu.

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Zeynep Karakoç tarafından  kuruldu.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Dyk Otomasyon Ofis Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyk Otomasyon Ofis Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

Aygök Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygök Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de Yahya Aydın tarafından kuruldu. 

Onikişubat Üçevler Köyü'ndeki belediyenin eksik hizmetleri mecliste!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Üçevler Köyü'ndeki Belediye'nin hizmet eksiklikleri meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kadıköy - Sultanbeyli Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Sultanbeyli metrosu için düğmeye bastı. Kadıköy Sultanbeyli metro hattının uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihaleye çıkıyor. 19 kilometre uzunluğundaki hattın ihalesi bugün gerçekleşecek.

marmaristeki Köy Hizmetleri Kampı kimin Haberi

marmaristeki Köy Hizmetleri Kampı kimin


Muğla Marmaris'te İçmeler sahilindeki 30 bin metrekarelik eski Köy Hizmetleri Kampı bu defa Büyükşehir Belediyesi ile Milli Parklar Müdürlüğü'nü karşı karşıya getirdi. Müdürlük, amacına uygun kullanılmadığı iddiasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi hakkında tahsis davası açtı.

Marmaris İçmeler'de denize sıfır 30 bin metrekare alan üzerine 1982 yılında Köy Hizmetleri Kampı, 80’li ve 90’lı yıllarda özellikle üst düzey bürokratların gözde tatil yeri olarak tanındı. Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün kapatılmasının ardından İl Özel İdaresi'ne geçti. Başta Orman Bakanlığı ve Milli Parklar Müdürlüğü, dönemin İçmeler Belediyesi olmak üzere bir çok kurum kampın kendilerine verilmesini istedi. Büyükşehir Yasası'yla, İl Özel İdaresi kapatılınca, yaklaşık 10 yıldır atıl durumda olan kamp, Muğla’da oluşturulan Devir Tasfiye Komisyonu tarafından yüzde 75 hissedarı Muğla Büyükşehir Belediyesi olan Muğla El Sanatları Sanayi...