28 / 04 / 2024

marmaroom son 20 ev

marmaroom son 20 ev

Evko Grup tarafından Maltepe'de inşa edilen Marmaroom projesinde kalan son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.Proje içerisinde 3 blok ve toplam 296 daireden oluşuyor.

Marmaroom’da son 20 daireye özel 24 ay sıfır faiz kampanyası!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe’de inşa edilen Marmaroom projesinde satışlar sürüyor. Aralık 2014’de teslimlerinin başlayacağı projede son 20 adet dairenin satışına özel 24 ay sıfır faiz kampanyası başladı...

20 yılın en kötü gelir-gider tablosu açıklandı!

Merkezi yönetim bütçesinde gelirlerin giderleri karşılama miktarı 2023 senesinde yüzde 78,7’ye kadar azalarak, son 20 senenin en kötü performansını gösterdi.

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

Mevduat faizleri son 20 yılın zirvesinde! KKM’da faiz tavanının kalkmasıyla faiz yarışı daha da hızlanacak!

TL mevduat faiz oranları sektörde artan rekabetle birlikte son 20 yılın zirvesine ulaştı. Üç aya kadar vadeli mevduat hesaplarının ortalama faiz oranı yüze 28’i geçerken, kur korumalı mevduat hesaplarında faiz tavanının kalkmasıyla sektördeki rekabetin daha da artacağı bekleniyor.

Böylesi 20 yılda bir olur! Enflasyon rakamlarında tarihe geçtik

2023 yılına girmemiz ve asgari ücrete gelen zamlardan sonra bir türlü doğrulamayan ''enflasyon'' ile beraber alım gücü daha da düşmeye başladı. Tüketici fiyatları ocak ayında yüzde 6.65 oranında arttı ve son 20 yılın en yüksek ocak ayı enflasyonu olarak tarihe geçti.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Dolar endeksi son 20 yılın zirvesine çıktı!

Dolar endeksi, Fed'in para politikası duruşunu eylülde de sürdüreceğine ilişkin beklentilerin güçlenmesiyle birlikte, Avrupa'daki enerji krizi ve Çin ile ABD arasında devam eden gerginlikle 20 yıl aradan sonra tekrar 110 seviyesinin üzerini gördü. İşte haberin devamı…

Merkez Bankası'nın elindeki rezervler son 20 yılın en düşük seviyesinde

Türkiye 2001 kriziyle kıyaslanamayacak bir ekonomik türbülansın içine girdi. Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özatay, krizin derinliğini önceki gün yaptığı açıklamada dikkat çekmişti. Ortaya çıkan veriler bankanın elindeki rezervlerin son 20 yılın en düşük seviyesinde olduğunu o

Euro'su olanlara kötü haber geldi! Dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesinde! İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru!

Dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesine gerileyen Euro'da son durum ne? Euro ne kadar? 1 Euro ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru...

Dolar kurunda tarihi zirve! Son 20 yıldır böyle bir artış görülmemişti

Pandemi sonrası başlayan Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle küresel ekonomide yaşanan sıkışma sonrası büyüyen enflasyon ABD ekonomisini resesyon riskine soktu. ABD Merkez Bankası FED, rezerv parasını geri çağırmaya başlayınca doları son 20 yılın zirvesine çıktı.

marmaroom son 20 ev Haberi

marmaroom son 20 ev
Kampanya kapsamında aralıkta teslimlerin başlayacağı projede yüzde 25'i peşin 24 ay yüzde 0 faiz uygulanıyor. Marmaroom'da özel anlaşmalı bankalardan yüzde 0.68 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleri de alternatif olarak sunuluyor. 13 bin metrekare alan üzerinde konumlanan proje, 3 blokta toplam 296 daire ve caddeye cepheli 7 adet ticari üniteden oluşuyor. 


Telefon: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: