02 / 05 / 2024

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cemal Yıldız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da kuruldu.

Royal Star Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royal Star Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Hajer Marzouguı Ep Jelassı ve Hassene Chaabane ortaklığında kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile MD Rameez Ashraf tarafından kuruldu.

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Oktay İmral tarafından kuruldu.

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli Ahmad Monir Wisho tarafından kuruldu.

STT Star Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

STT Star Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulğani Tetik ve Abdulla Ghareeb F A Al Enazi ortaklığında kuruldu.

Star Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Namı Nejad ve Mehrrad Chakıfarkoosh ortaklığıyla kuruldu.

Kofa Star Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kofa Star Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Abed Mohsın Al-Arajı ve H.Abdulshaheed Mahmood Mahmoudı ortaklığında kuruldu. 

Sun Star Otelcilik Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Sun Star Otelcilik Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit  Muhtar ve Feride Muhtar ortaklığında kuruldu. 

Star Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Baki Yanık ve Tuerxunjıang  Abulaıtı ortaklığında kuruldu. 

Star City Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Star City Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Seyitoğlu, Abdulrazak Araz ve Samı Rasheed Salman ortaklığında kuruldu. 

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Orçun Çetinkaya ve Nadıa Pavan ortaklığında kuruldu. 

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Haberi

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı. 


Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,...