04 / 05 / 2024

Marpessa VIP satış ofisi

Marpessa VIP satış ofisi

Marpessa VIP projesi Mersin'de inşa ediliyor. Denize sıfır konumda yükselen projede 4+1 dubleks 25 adet ve 2+1 39 adet konut bulunuyor. Mersin'in yeni yıldızı olmaya aday Marpessa VlP'e ilgi artıyor.

Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir saç kurutma makinesinden VIP hizmet bekleyenler olabilir. işte bu yüzden tasarımcılar, Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesini üretti. Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Nef Basınekspres VIP satış dönemi başladı!

Nef Basınekspres VIP satış dönemi bugün başladı. Nef Basınekspres projesinde dört güne özel ekstra yüzde 3 indirim sunuluyor...

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

Nef Basın Ekspres Konutları ödeme planı!

Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Basın Ekspres projesinde 14-17 Temmuz tarihleri arası VIP satış dönemi olarak belirlendi...

Nef Basınekspres 14-17 Temmuz VIP satış dönemi!

Nef Basınekspres'te 14-17 Temmuz VIP satış dönemi başlıyor. Nef Basınekspres projesinde 4 güne özel artı yüzde 3 indirim avantajı sunuluyor...

Emlak Çadırı 2015'te satışlar 31 Mayıs'ta yapılacak! 99 bin TL'ye!

Konut fiyatlarının 99 bin TL'den başladığı Emlak Çadırı 2015'te satışlar 31 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Pazar günü 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan satışa çıkacak.

VIP Kurtköy satılık!

VIP Kurtköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve müstakil villalardan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.

VIP Kurtköy'de lansman öncesi satışlar başladı! 325 bin TL'ye 2+1!

Lansman öncesi satışların başladığı VIP Kurtköy projesinde satış ofisi 15-20 güne kadar açılacak. Fiyatların 325 bin TL'den başladığı projede 2+1, 3+1 ve villa seçenekleri bulunuyor.

Finans Park VIP 300 satılık!

Finans Park VIP 300 satılık ofis fiyatları 880 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen proje 43 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Ataşehir Finans Park VIP 300 satış ofisi!

Ataşehir Finans Park VIP 300 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Büyüklükleri 44 metrekare ile 70 metrekare arasında değişen ofislerden oluşan projede satışlar devam ediyor.

Sarphan VIP 300 Ofisleri satış fiyatları!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde banka kredisi kullanılarak ödeme yapabilmek mümkün. İşte Sarphan VIP 300 Ofisleri satış fiyatları...

Sarphan Finans Park VIP 300 satılık ofis!

Sarphan Finans Park VIP 300 satılık ofis büyüklükleri 44 metrekare ile 70 metrekare arasında değişiyor. Sarp Group imzası taşıyan proje Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçiriliyor.

Marpessa VIP satış ofisi Haberi

Marpessa VIP satış ofisi


Marpessa vip projesi Mersin'de inşa ediliyor. Denize sıfır konumda yükselen projede 4+1 dublex 25 adet ve 2+1 39 adet konut bulunuyor. Mersin'in yeni yıldızı olmaya aday Marpessa VlP'e ilginin arttığını söyleyen yetkililer. "Projede konutlara olan ilgiyi sosyal alanlar arttırıyor. 


Otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, cafe, güneşlenme alanları, meyve ve hobi bahçesi, basketbol ve voleybol sahalar l tenis kortu, güneş enerjisi, merkezi sistem uydu yayım gibi özelliklerin yanında beyaz eşya ve klimalar da bulunuyor" dedi. 20 bin metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirilen Marpessa VIP projesi Göksan Yapı imzası taşıdığını söyleyen yetkililer, şunları söyledi: "Bir yaşam alam olarak ev. yalnız temel gereksinimlerin karşılandığı yer değil, insanlar m eğlendiği, dinlendiği ve yeniden üretkenlik kazandığı bu mekan. Bu nedenle insanlarla iletişime, yeni fikirleri...