05 / 05 / 2024

Marriott Hotel Kapadokya

Marriott Hotel Kapadokya

Turizm yatırımlarına devam eden Dorak Holding, dünyaca ünlü otel zinciri Marriott markasını bünyesine kattı. Marriott Hotel Kapadokya önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Marriot İstanbul'un acı günü! Nurperi Bölükbaş vefat etti!

Marriott Hotel Asia Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin Satış Pazarlama Direktörü Nurperi Bölükbaş vefat etti. 

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 26 Nisan'da!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi bu yıl 26 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de yapılacak..

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

Konutta fiyatlar tekrar artacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşmalarından biri arasında gösterilen 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da 300’ü aşkın şirketin katılımı ile gerçekleştirildi. 

İnşaat sektöründe gelecek trendleri teknoloji belirleyecek!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması olarak görülen ve önem taşıyan 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirildi. 

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

6. İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor. Konferans Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek..

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

Sektör temsilcileri İnşaat ve Konut Konferansı'nda buluşacak!

İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerini yeniden bir araya getiriyor. 24 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek konferans sektörün pek çok paydaşını buluşturacak.

5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda patronlar sektörü tartışacak!

TÜRKİYE'NİN en büyük İnşaat ve Konferansı, 24 Ocak Salı günü Ataşehir'deki Marriott Hotel Asya'da gerçekleştirilecek.

Marriott Hotel Kapadokya Haberi

Marriott Hotel Kapadokya

Turizm yatırımlarına devam eden Dorak Holding, dünyaca ünlü otel zinciri Marriott markasını bünyesine kattı. Marriott Hotel Kapadokya önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Kapadokya bölgesinde yaklaşık üç bin yatak kapasitesiyle en büyük turizm yatırım grubu olarak faaliyetlerini sürdüren Dorak Holding, bölgede beş yıldızlı 3'üncü oteli ile yoluna devam...