07 / 05 / 2024

marş çalan yol hollanda

marş çalan yol hollanda

Hollanda'da trafikte güvenliği artırmak adına hazırlanan "marş çalan" yol, açıldıktan bir gün sonra kapatıldı.

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam (Merkezefendi) Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, 3284 Ada 59 Parselde Sosyal Tesis Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar notu askıda!

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Esenler Atışalanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Atışalanı (Oruç Reis) Mahallesi 1082 Ada 4 Nolu Parsel ve Bir Kısım Kadastral Yol Alanına Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Arnavutköy ilçesi, Çilingir Yolu, Terkos Yolu Arası ( İmar Yolları ) Yol, Kavşak Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Erdal Arıkan: İmarda radikal kararlar alındı!

İmar alanında radikal kararlar alındığını kaydeden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, imarda hiçbir yanlış uygulamanın hayata geçmesine izin vermediklerini kaydetti.

Silivri'nin parselleri lüks sitelerin kullanımına açıldı!

Sayıştay, Silivri Belediyesi’ne ait 60 arsanın satışından sonra rapor hazırladı. Raporda, imar planlarında park, yeşil alan, yol, otopark olması gereken yerlerin n lüks sitelerde oturan vatandaşların kullanımına açıldığı belirlendi.

Hollanda'da marş çalan yol açıldıktan bir gün sonra kapatıldı!

Hollanda'da trafikte güvenliği artırmak adına hazırlanan "marş çalan" yol, açıldıktan bir gün sonra kapatıldı.

Çankaya doğal sit alanı yol güzergahı için imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Pendik Ro-Ro Limanı'nda yeşil alan yol olarak planlandı!

Pendik Ro-Ro Limanı'nda yeşil alan olarak planlanan alanın, Kemiklidere üzerinden köprü ile İstanbul Tersanesi Komutanlığı'na ulaşım sağlamak üzere yol olarak planlandı...

Ordu Alan-Üçyol-Karabayır yolu tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları devam eden Alan-Üçyol-Karabayır grup yolunda incelemelerde bulundu.

Halkalı cami, ticaret, otopark alanı imar planı askıda!

TOKİ Halkalı Binası'nın yanında yer alan 7 bin 75 metrekarelik arsanın imar planı cami, ticaret alanı, otopark alanı, meydan ve yol olarak planlandı. İmar planı ikinci kez askıya çıkarıldı...

Karacabey Belediyesi, Fabrika Depolama İmar Alanı için kolları sıvadı!

Karacabey Belediyesi, 'Fabrika ve Sanayi Depolama İmar Alanı' olarak belirlenmesine karşın, yıllardır tarla görünümünden kurtulamayan yeni hastane ile Bandırma asfaltı arasında kalan bölgenin ekonomiye değer katması için kolları sıvadı.

Kule Evo, Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını değiştiriyor!

Klasik AVM’lere yeni boyut kazandıran ‘cadde mağazacılığı’ son yıllarda Ankara’da kendine daha fazla yer bulurken, özellikle kentin hareketli caddelerinde yer alan ‘yol üstü’ mağazalar Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını da değiştiriyor.

marş çalan yol hollanda Haberi

marş çalan yol hollanda

Hollanda'da trafikte güvenliği artırmak adına  "marş çalan" yol, açıldıktan bir gün sonra yöre halkının gürültüden şikayet etmesi üzerine kapatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haberine göre, ülkenin kuzeyinde asfalt yola, araçlar üzerlerinden uygun hızda geçtiğinde melodi çıkarmak için tasarlanan özel şeritler yapıldı. Pazartesi günü hizmete açılan yol, çevre köyde kapatıldı. 

Yoldaki şeritlerin, araçlar saatte 60 kilometre hızla gittiğinde Friesland eyaletinin marşını çaldığı açıkılandı. Yoldan çıkan gürültüden rahatsızlığını dile getiren bir bölge sakini, yolu "psikolojik işkence" sözleriyle nitelendirdi.

Friesland eyaletinin sözcüsü, şeritlerin, takılması ve sökülmesi dahil 80 bin avroya mal olduğunu dile...