13 / 05 / 2024

Marshall kayıtlı sermaye tavanı

Marshall kayıtlı sermaye tavanı

Marshall Boya tarafından bugün yaptığı yazılı açıklamaya göre 15 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda ekte yeralan tadil metinleri kapsamında Marshall kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresini uzattı...

Akiş GYO'nun sermaye tavanının 2 milyar TL'ye yükseltilmesine Ticaret Bakanlığı'ndan onay!

Akiş GYO'nun kayıtlı Sermaye Tavanı artırımı ve Esas Sözleşme Tadili talebine ilişkin başvurusu Ticaret Bakanlığı tarafından uygun bulundu.

Koray GYO sermaye tavanını 500 milyon TL'ye artıracak!

Koray GYO 2021 - 2025 yılları arasında geçerli 100 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022 - 2026 yılları arasında geçerli olmak üzere 500 milyon TL'ye artırılmasına ilişn SPK'ya başvurdu.

Panora GYO sermaye tavanını 250 milyon TL'ye yükseltecek!

Panora GYO, kayıtlı sermaye tavanının 90 milyon TL'den 250 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izni süresinin beş sene süreyle uzatılması için SPK'ya başvurdu.

Vakıf GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı artırımına onay!

Vakıf GYO'nun "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinde yer alan kayıtlı sermaye tavanı 1 milyar TL'den 1 milyar 750 milyon TL'ye yükseltiliyor. 

Vakıf GYO kayıtlı sermaye tavanını 750 milyon TL artıracak!

Vakıf GYO'nun 11 Şubat 2022 tarihli toplantısında, kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar TL'den 1 milyar 750 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verilmişti. Şirketin, SPK'ya yaptığı sermaye artırımı başvurusu uygun görüldü. 

İş GYO kayıtlı sermaye tavanını 7 milyar TL'ye yükseltecek!

İş GYO'nun 2 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 7 milyar TL'ye yükseltilmesine ve Sermaye Piyasası Kurulu ve ilgili Bakanlık'tan gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

Akfen GYO sermaye tavanını 6.5 milyar TL'ye yükseltecek!

Akfen GYO'nun Yönetim Kurulu Toplantısında, şirketin 1 milyar TL olan olan kayıtlı sermaye tavanının 6 milyar 500 bin TL'ye artırılmasına karar verildi. 

Vakıf GYO'nun 500 milyon TL'lik sermaye artırımına SPK'dan onay!

Vakıf GYO'nun 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 1 milyar TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı. 

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 5 yıl uzatıldı!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 5 yıl uzatılması için alınan Olağan Genel Kurul toplantısı kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescillendi. 

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

Adese Gayrimenkul'ün sermaye tavanı 2 milyar TL'ye ulaştı!

Adese Gayrimenkul'ün mevcut kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL'den 2 milyar TL'ye çıkarılmasına ve kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2021-2025 olacak şekilde güncellenmesine ilişkin değişiklik tescil edildi. 

Reysaş GYO kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar TL'ye yükseltecek!

Reysaş GYO'nun 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar TL'ye yükseltilmesiyle ilgili başvuru 6 ay içerisinde sonuçlanacak.

TSKB GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 800 milyon TL'ye artırılacak!

TSKB GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL'den 800 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2021 yılından itibaren beş yıl için uzatılması için yaptığı başvuru onaylandı.

Marshall kayıtlı sermaye tavanı Haberi

Marshall kayıtlı sermaye tavanı

Marshall tarafından yapılan açıklama şöyle;


15 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda ekte yeralan tadil metinleri kapsamında ana sözleşmenin 7. maddesinde yer alan kayıtlı sermaye tavanının geçerliliğine ilişkin olarak 2017 yılı sonuna kadar devam edileceği hususu kurul onayına sunulacaktır. 



Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan...