10 / 05 / 2024

Martı Grup yatırımları

Martı Grup yatırımları

Martı Grubu, Bodrum'a 150 odalı 5 yıldızlı, Marmaris Sarıgerme'ye 450 oda 1.000 yataklı 5 ve Marmaris İçmeler'e 309 oda 700 yatak kapasiteli beş yıldızlı birer otel yapacak..

İnşaat sektörü devlerinden 2024 yerel seçim değerlendirmesi! İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar bekliyoruz

30 Mart 2024 Yerel Seçimlerin ardından inşaat sektörü devlerinden açıklama geldi. İhtiyaçlara cevap verecek yatırımlar beklediklerini açıklayan uzman isimlerden önemli açıklamalar geldi.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

ABD'de yabancıların konut yatırımları azaldı!

ABD'de Mart 2021'de biten 12 aylık süreçte yabancıların konut yatırımlarında yüzde 30'un üzerinde düşüş meydana geldi.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

İstanbul'da metro yatırımları canlanacak!

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul'da metro yatırımlarının canlandırılacağını ve İBB’nin çok ciddi bir çıkış yakalayacağını ifade etti...

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı Grup yatırımları Haberi

Martı Grup yatırımları

Martı Grubu bünyesindeki Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla 1 'i Bodrum 2'si de marmaris'te üç yeni otel yatırımı yapılacak. 


Martı GYO'nun yapacağı üç yatırımı şöyle: 

Muğla Ortaca"da Fevziye Köyü, Akçagöl-Sarısu mevkiinde Sarıgenne turizm alanında bulunan 79 bin metrekare yüzölçümlü, denize sıfır konumda orman vasıflı tahsisli arsa üzerinde, 450 oda ve 35 villadan oluşan 1.000 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel. Marmaris, Kumlu Örencik Mevkii İçmeler'de 22 bin 581 metrekare yüzölçümlü Maliye Bakanlığından kiralanan arsa üzerinde, 309 oda ve 11 villadan oluşan 700 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel. Bodrum Yalıçiftiik Kızılağaç Köyü İçmeler mevkiinde denize sıfır konumda ve 420 metre sahil şeridine sahip olan 55 bin 634 metrekare yüzölçümlü tahsisli arsa üzerinde, 150 odalı beş yıldızlı otel ve 100 adet villadan oluşan turizm...