14 / 05 / 2024

Martı GYO çerkezköt kar karşılığı gelir paylaşımı

Martı GYO çerkezköt kar karşılığı gelir paylaşımı

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan arsası üzerine kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı inşaat modeli geliştirilmesine karar verdi.

Martı GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 6.2 milyar TL'yi aştı! 6 ayda yüzde 62,47 değerlendi! 

Martı GYO, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 30 Eylül 2023 itibarıyla toplpam değerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Martı GYO’nun yatırım amaçlı gayrimenkulleri yüzde 129 arttı! Aktif toplam 2.1 milyar TL oldu!

Martı GYO’nun Genel Kurul’da paylaşılan bilançosunda, yatırım amaçlı gayrimenkulde gerçekleşen yüzde 129'luk yükseliş ile şirketin aktif toplamının yüzde 91 büyüdüğü ve 2 milyar 133 milyon 314 bin 947 liraya ulaştığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Martı GYO'nun Tekirdağ arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 5 arsasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy arsalarının değeri...

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Martı GYO Çerkezköy'deki 5 arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 adet arsaya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO'nun çıkarılmış sermayesi 330 milyon TL oldu!

Martı GYO, çıkarılmış sermayesinin yüzde 200 bedelli olmak üzere 220 milyon TL nakit artırılarak 110 milyon TL'den 330 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verdi. 

Martı GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Martı GYO'nun 31 Mayıs 2021 tarih 1075 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda yönetim kurulu komite üyeleri seçildi.

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Martı GYO'dan 25.5 milyon TL'lik satış!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 özel hesap dönemi, 4. Dönem Geçici Vergi Beyannamesi'ni yayınlandı. 

Martı GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Martı GYO'nun kar payı dağıtılmaması hususu Genel Kurul toplantısında onaylandı. Bu kapsamda, şirket 1 Nisan 2019 ile 31 Mart 2020 dönemi için kar payı dağıtmayacak. 

Martı GYO'nun bağış üst sınırı 100 bin TL oldu!

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve toplantıda hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Martı GYO'nun gayrimenkul değerleme süresi 1 ay daha uzatıldı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkuller ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesini teminen, şirkete verilen süre 1 ay daha uzatıldı. 

Martı GYO çerkezköt kar karşılığı gelir paylaşımı Haberi

Martı GYO çerkezköt kar karşılığı gelir paylaşımı

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan arsası üzerine kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı inşaat modeli geliştirilmesine karar verdi.


Açıklama:

Şirketimizin 27.10.2015 tarih 902 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;  


17.02.2015 tarih, 875 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimizin potföyünde yer alan Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi 325 Ada 1 No.lu Parseldeki  23.270,11 m2 yüzölçümlü arsa üzerine kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı inşaat modeli geliştirilmesi için inşaat şirketleri ile görüşmelerin ve konu ile ilgili piyasa araştırmalarının yapılması hususunda karar alınmış iken, yapılan görüşmeler doğrultusunda beklenen ekonomik faydanın sağlanamayacağı öngörüsü ve bu süreçte oluşan  talepler de değerlendirilerek; bu defa ilgili gayrimenkulün  satışının yapılmasına  karar verilmiş olup, güncel değerleme raporu yaptırılmasına, piyasa araştırmalarının yapılması konusunda  Ferda...