21 / 05 / 2024

Martı Hotel iletişim

Martı Hotel iletişim

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

Fikirtepe Brooklyn City iletişim!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn City projesinin ön talep süreci Mart ayında başlıyor. İşte Fikirtepe Brooklyn City iletişim bilgileri...

Referans Kartal Towers iletişim!

Kiler GYO tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen Referans Kartal Towers projesi, 2018 yılının Mart ayında teslim edilecek. İşte Referans Kartal Towers iletişim bilgileri…

Optimum IQ Kartal iletişim!

21 katlı tek kule şeklinde yükselen Optimum IQ Kartal projesi 2019 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Optimum IQ Kartal iletişim haberimizin içinde yer alıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Skyland İstanbul projesinde teslimler Mart 2017'de yapılıyor...

Resim İstanbul Nefes Evleri iletişim!

Resim İstanbul Nefes Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 436 konutun yer aldığ Resim İstanbul Nefes etabı, 2017 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Moment İstanbul Evleri iletişim!

Moment İstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 377 82 82 olarak belirlendi. 2017 yılı Mart ayında teslim edilecek proje İstanbul Adalet Sarayı’na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Dubai Towers Esenyurt iletişim!

Dubai Towers Esenyurt iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mart ayında satışa çıkması beklenen Dubai Towers Esenyurt projesinde 1.153 daire, 38 dükkan ve 11 villa olacak...

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim için 0530 327 05 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat çalışmalarının Mart ayında başlaması hedeflenen proje 112 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim!

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis, ticari alanlar ve konutlardan meydana gelen proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim!

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Cathay Group tarafından inşa edilecek proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Sky Tower Hotel Düzce iletişim!

Sky Tower Hotel Düzce iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Devri tatil konsepti ile 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunan proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor.

Martı Hotel iletişim Haberi

Martı Hotel iletişim

21. İstanbul Caz Festivali’nin konaklama sponsoru olan Martı Istanbul Hotel, sanatseverlere Mixo Terrace ve Brass Restaurant & Bar’da indirim fırsatı sunuyor.

Modern mimarisi içinde Selçuklu’dan ve Osmanlı’dan geleneksel motifleri taşıyan Martı Istanbul Hotel, 41 yıldır kültür ve sanatta önemli işlere imza atan İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın resmi konaklama sponsoru olarak sanata ve sanatçıya verdiği desteği bu yılda sürdürüyor. Martı Istanbul Hotel, 21. İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yapacak olmasının yanı sıra, festival süresince yurt dışından gelecek misafirleri Türk misafirperverliğini yansıtan hizmet anlayışı ile ağırlayacak. 

Caz Rüzgarı İstanbul’u Sarıyor…

1 Temmuz’da Avusturya Konsolosluğu Kültür Ofisi’nde görkemli bir kokteyl ile açılışı gerçekleştiren 21. İstanbul Caz Festivali’nin misafirleri Martı Istanbul Hotel’in catering hizmetiyle ağırlandı. 16 Temmuz tarihine kadar sürecek festival kapsamında 13...