26 / 08 / 2024

Martı Marina yazılı savunma

Martı Marina yazılı savunma

Marmaris'in Orhaniye köyünde yer alan Martı Marina'dan yazılı Dava sürecinin devam ettiğini belirten işletmeci kuruluş, hukuk ve ekolojik sisteme karşı geldikleri iddialarının asılsız olduğunu açıkladı

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir

Veri hırsızlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetler için hem siber suçlular hem de "ticari" casus yazılım üreticileri tarafından sıklıkla hedef alınır.  Bir bilgisayar korsanının, Apple'ın iPhone ve iPad işletim sistemleri için yaptığı son güncellemeyle düzelttiği gibi WebKit'te bir güvenlik açığı bul

Android telefon kullanıyorsanız hemen bakın! Bu yazılım banka hesaplarınızı boşaltmakla kalmıyor, eksilere düşürüyor!

Siber güvenlik tehditleri asla bitmez. Ortaya çıkan yeni kötü amaçlı yazılım, bir süredir gördüğümüz en tehlikeli olabilir.

Yazılı ve sözlü sınav yok! Bakanlık 121 sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı! Son başvuru 30 Ocak 2023!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü 4/B Sözleşmeli Personel Alımı İlanı’nı duyurdu. Bakanlık yazılı ve sözlü sınavsız olmaksızın 121 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte detaylar…

Martı Marina ve Martı Myra'nın kira oranları belli oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Martı Marina tesisi ve Martı Myra'nın kira oranlarının belirlendiğini açıkladı. İşte detaylar...

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kalkan tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır? Aile konutu şerhi dilekçesi örneği 2022!

Aile konutu, bir ailenin evlilik birliği devam ettiği sürece beraber yaşadıkları konuttur. Aile konutu şerhi ise aile yaşamının devam ettirildiği konut üzerinde tapuda malik olmayan eşe verilmiş önemli bir haktır. Peki, aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır?

Ecrimisil davası dilekçesi nasıl yazılır? Ecrimisil davası dilekçe örneği!

Ecrimisil davası, bir gayrimenkulü hakkı olmadan işgal eden kişiden tazminat talep etmek amacıyla açılan dava türüdür. Peki, Ecrimisil davası dilekçesi nasıl yazılır? İşte, ecrimisil davası dilekçe örneği 2022!

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde tapu harcını düşük bedel gösteren ancak sonradan pişman olan vatandaşlar tapu harcı pişmanlık dilekçesi ile durumu düzeltebiliyorlar. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır? İşte tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

2022 bekçi alımı yazılı sınav tarihi belli oldu! 2022 bekçilik sınavı ne zaman? 

Polis Akademisi Başkanlığı, Çarşı ve Mahalle Bekçiliği  alımına ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. 2022 bekçi alımı için yazılı sınav tarihleri belli oldu. Peki 2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022 bekçilik giriş belgesi nereden, nasıl alınır? İşte detaylar...

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aba tarafından kuruldu.

Martı Marina yazılı savunma Haberi

Martı Marina yazılı savunma

Marmaris'in Orhaniye köyündeki, marinanın büyütülmemesi ve otel inşaatının durdurulması için dört yıldır devam eden davada çevrecilerin lehine karar verilmesinin ardından, marinanın işletmecisi Martı Otel'den açıklama geldi. Kıyı yapılarının Kız Kumu Plajı'na zarar vermediğini öne süren yazılı açıklamada. Martı Marina'nın biyolojik olarak eko sisteme zarar vermediğinin üniversite raporları ile belgelendiği açıklandı. Çervecilerin verdiği bilgilere itiraz edilen açıklamada şu görüşlere yer verildi; "Şirketimizin hukuk ve ekolojik sisteme karşı geldiği iddiaları doğru değildir. Marina bölgesinin ilk imar planı 1988'de yapılmış, kara yapıları ve deniz yapılarını kapsayan yatırımına ilişkin yürürlükte bulunan mevzuata uygun olarak ilgili tüm bakanlıklar. Özel Çevre Koruma Kurumu. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü ile bu mercilerin il müdürlükleri ve Kurulları'ndan izin. onay ve ruhsatları alınarak marinamızın inşaat faaliyetleri...