17 / 05 / 2024

Maryap A.Ş.

Maryap A.Ş.

Eston Yapı imzası ile inşa edilen ve İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de konumlandırılan Eston Şehir Bahçeşehir Konutları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor.

Eston şehir fiyat listesi!

Eston Şehir Bahçeşehir projesi Eston Yapı tarafından hayat geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de konumlandırılıyor. Proje 5 kısımdan meydana geliyor. Eston şehir fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Bahçeşehir Eston Şehir ödeme planı!

Bahçeşehir Eston Şehir ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Eston Şehir Bahçeşehir Konutları ikinci kısımda 36 adet villa, üçüncü kısımda 289 daire, 4. kısımda 32 villa ve beşinci kısımda 7 müstakil ve 40 ikiz villa bulunuyor.

Eston Şehir örnek daire!

Eston Şehir örnek daire görüntüleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 5 kısım halinde inşa edilen Eston Şehir projesinde daire teslimlerinin 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor

Eston Şehir Bahçeşehir nerede?

Eston Şehir Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı olarak; Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad. Bahçeşehir. Eston Şehir Bahçeşehir Evleri'nde yer alan dairelerin Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanıyor

Eston Şehir Bahçeşehir satılık!

Eston Yapı Eston Şehir Bahçeşehir satılık konutların fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve yükseliyor. Eston Şehir projesi, Avrupa Yakası içinde Bahçeşehir Bölgesi'nde yer alıyor...

Eston Şehir Bahçeşehir örnek daire!

Eston Şehir Bahçeşehir örnek daire kapsamında görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor

Estonşehir'de son 18 konut: 750 bin liraya! 60 ay vade imkanıyla!

Estonşehir Evleri 'nde son 18 konutun satışı devam ediyor, proje kapsamında konut sahibi olmak isteyenler 60 aya varan vade imkanından yararlanabiliyor

Bahçeşehir Eston Evleri'nde 750 bin liraya 4+1 villa!

3 oda 1 salon konutların satışlarının tamamlandığı Eston Şehir Evleri'nde 4 oda 1 salon konutların satışları devam ediyor, projede fiyatlar 650 bin liradan başlıyor

Bahçeşehir Eston Evleri'nde 750 bin liraya 4+1 villa!

3 oda 1 salon konutların satışlarının tamamlandığı Eston Şehir Evleri'nde 4 oda 1 salon konutların satışları devam ediyor, projede fiyatlar 650 bin liradan başlıyor

Eston şžehir'de yılbaşı partisi 330 TL taksitle!

Eston şžehir"de yılbaşına özel fırsatlar sunuluyor. Apartman dairelerinin 198 bin TL"den başladığı projede taksitler 330 TL"den başlangıç gösteriyor

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

`Türkiye`deki istikrarsızlığı Afrika`da ev yapıp aşacağız`

Güneri İnşaat'ın yöneticisi Teoman Güneri, 2007'deki istikrarsızlığın yeni yılda da sürmesi durumunda bunu, yurtdışında yapacakları projelerle aşacaklarını söyledi ..

Kemerburgaz Doğa 77 APT`de 215 bin YTL`ye

Doğa 77 APT'de 71 metrekare ile 214 metrekare arasındaki konutları 215 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Astoria günde 35 bin kişiyi ağırlayacak yılda 1.5 milyar $ kazanacak

Kapılarını bugün açan Esentepe Astoria Alışveriş ve Yaşam Merkezi için 180 milyon dolar harcandı. Merkezin rezidans bölümlerine birkaç milyar dolarlık yatırım daha yapılacak.

Astoria yarýn açýlýyor

180 milyon dolara mal olan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi, yarýn kapýlarýný ziyaretçilerine açacak. Esentepe'de bulunan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi ile Astoria Residences kompleksi, dü

Finans merkeziyle fiyatlar uçuşa geçti

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ataşehir'in finans merkezi olmasının onaylandığı gün, finans merkezine komşu 11 dönümlük bir arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Maryap A.Ş. Haberi

Maryap A.Ş.

İçinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu ve İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de konumlandırılan Eston Şehir Bahçeşehir projesinde daire teslimleri 2015 yılında yapılacak.


Eston Şehir Bahçeşehir projesinde bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabildiği gibi 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.


Eston Şehir Bahçeşehir Konutları'nda;36 adet villa, üçüncü kısmında 289 adet daire, dördüncü kısmında 32 villa, 7 müstakil villa ve 40 ikiz villa bulunuyor.


Eston ŞehirKonutları Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkiinde yer alıyor.


Bahçeşehir Eston Şehir projesinde;  fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Eston Şehir nerede?


Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad.Eston Şehir Evleri Yanı. Bahçeşehir / İSTANBUL


Telefon: 0212 691 55 01...