29 / 04 / 2024

mas yapı

mas yapı

İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde konumlanan Masloft projesinde daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kağıthane Masloft Evleri'nde 270 bin TL'ye 1+1!

43 daireden meydana gelen Masloft projesinde satışına devam edilen 1+1 daire 270 bin TL'den alıcılarını bekliyor...

Kağıthane Masloft 3+1 tripleks 665 bin TL!

Teslimlerin Şubat 2013 tarihinde gerçekleşeceği Masloft projesinde konutların fiyatları 665 bin TL'den başlayıp, 865 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Mas Loft Kağıthane'de 4+1'ler 865 bin TL! Ocak 2013 teslim!

Teslimlerin 2013 yılı Ocak sonunda gerçekleşmesi planlanan Masloft'ta 4+1 tripleksler 820 bin TL ile 865 bin TL arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor...

Masloft Rezidans'ta 820 bin TL'ye 4+1!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Masloft projesinde 4+1 tripleks daireler 820 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler 2013 yılınında Ocak ayında yapılacak...

Masloft Residence'ta 4+1'ler 820 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mas Yapı Masloft Residence'ta teslimler Ocak 2013'te gerçekleşiyor.Projedeki 4+1 tripleks konutların fiyatları 820 bin TL'den başlıyor...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

İstanbul Finans Merkezi’nin ticari alanlarının kiralanmasına yönelik anlaşma yapıldı!

İstanbul Finans Merkezi’nde ticaret ve hizmet alanlarının kiralanması ve yönetim danışmanlığına ilişkin iş birliği anlaşması yapıldı.

Hasar tespiti yapılan bina sayısı belli oldu! İşte il il bina durumu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı "13 ilde yürütülen hasar tespit çalışmaları kapsamında şu ana kadar 236 bin 410 binada yer alan 1 milyon 279 bin 576 bağımsız birimde hasar tespit çalışması yapıldı." dedi.

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

Birleşik Arap Emirlikleri ile swap anlaşması imzalandı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası arasında 64 milyar liralık swap anlaşması yapıldı.

Rize'de 1198 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Rize'de meydana gelen sel ve heyelandan sonra toplamda 1198 binada hasar tespit çalışması yapıldı...

Rize'de 1039 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı teknik ekipleri tarafından, yaşanan sel felaketleriyle gündeme gelen Rize'de toplam 1039 binada hasar tespit çalışmaları yapıldı.

Kadastro çalışması yapılan tarla için tapu iptali davası açılır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 1948 yılında yapılan hisseli tarla köy senedi olduğunu ve 1988'de kadastroda kesinleştiğini belirten okuyucu, senedin kayıtlı olduğu kişinin vefat ettiğini söyledi ve tapu iptal davası açıp açamayacaklarını sordu. 

Erzincan'da hasar görüp tadilat yapılmayan binalar gözden geçirilmeli!

Erzincan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Mengi Erzincan depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Depremde ağır ve orta hasar gören yapılar üzerinde envanter çalışması yapılıp yapı stoklarının kontrol edilmesi gerekiyor." dedi.

Gayrimenkule yapılan kadastro için dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Anneme miras kalan gayrimenkuller, 2010 yılında kadastro çalışması yapılırken üç kardeş yerine, erkek kardeşimiz adına tescil ettirilmiş. Biz şimdi hakkımızı arayabilecek miyiz?' sorusunu cevapladı.

Murat Kurum: İzmir'de gerekli alanlarda kentsel dönüşüm çalışması yapılacak!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de kentsel dönüşüm ihtiyacı olan bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı. 

İzmir'de 109 bin 921 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar 109 bin 921 binada 586 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır. Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır" dedi.

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

mas yapı Haberi

mas yapı

Satış sürecine devam edilen Masloft projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de yükseliyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon tripleks olarak dizayn edildi.


Mas Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Masloft, 5 bin 300 metrekarelik satılabilir alan üzerinde konumlanıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.




İnşaat alanı 9 bin 500 metrekare olarak belirlenen Kağıthane Masloft'ta yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Proje, 3 blok üzerinde yükseliyor.


Tasarımında Mimark'tan Onut Karaca'nın imzası bulunan Masloft Kağıthane'nin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, fitness center, barbekü alanı, güvenlik hizmetleri, hobi alanları, otopark, sauna, basketbol sahası, futbol sahası, seyir terası bulunuyor.


Masloft Evleri lokasyon olarak, Levent'e 5-6 dakika, , Maslak'a 10 , Boğaz Köprüsüne  12 - 17 dakika, Bomonti...