15 / 05 / 2024

masal parkın temeli atıldı mı

masal parkın temeli atıldı mı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Masal Park’ın temelini attı, bazı tesislerin de açılışını yaptı. Bahçeli, kendi isteğiyle yaptırılan Analar Bacılar Konaklama Evi’ni de gezdi

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Osmaniye’nin Disneyland’ı Masal Park açıldı!

100 milyon TL yatırımla şehrin merkezine yapılan Osmaniye'nin Disneyland'ı olarak bilinen Masal Park'ın açılışı 14 Ocak Pazar günü çok sayıda yetkilinin katıldığı bir törenle yapıldı... 

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çayyolu İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan'da atılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çayyolu'nda hazırlanacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan Cumartesi günü atılacak.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Kepez Tek Sarnıç Park'ının temeli atıldı!

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

Kozan Güzelevler Parkı'nın temeli atıldı!

Belediyemiz tarafından Ağlıboğaz Mahallesine yapılacak olan ‘Güzelevler Parkı’nın temelini Belediye Başkanımız Musa Öztürk attı.Site sakinleri inşaatı başlayan park için başkana teşekkür etti.

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Osmaniye'deki Masal Park'ın temeli atıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Masal Park’ın temelini attı, bazı tesislerin de açılışını yaptı. Bahçeli, kendi isteğiyle yaptırılan Analar Bacılar Konaklama Evi’ni de gezdi

Kepez Park Varsak Kompleksi'ndeki sinema yarın açılıyor!

Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek.

Osmaniye Masal Parkı'nın temeli atıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de yaptırılacak olan Masal Parkı’nın temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.

masal parkın temeli atıldı mı Haberi

masal parkın temeli atıldı mı

Osmaniye Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Masal Park'ın temeli törenle atıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediyenin yaptıracağı Masal Parkı'nın temel atma ve toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yaptığı hizmetlerden övgü ile bahsederek, "Hemşerilerim en güzel hizmete layık. Başkanımız Kadir Kara da sizlere yakışan eserleri kazandırarak Osmaniye'nin vizyonunu yükseltiyor" dedi. Kent girişinde konvoyla karşılanan Devlet Bahçeli, ilk olarak belediye binasına geldi. Burada Başkan Kadir Kara, MHP Genel Başkanı'na tespih hediye etti. Daha sonra tören alanına geçildi. Mehteran takımının gösterisinden sonra konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Sayın Genel Başkanımızın attığımız her adımı takip ettiğini bildiğimizden çalışmalarımızı bu sorumluluk içinde yaptık. Söz verirken temkinli olduk. Verdiğimiz sözleri yerine getirdik" diye konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,...