27 / 04 / 2024

Mashattan Maslak ulaşım

Mashattan Maslak ulaşım

Mashattan, sadece ev sahibi olmayı amaçlayanlar için değil, kira getirisini vakit kaybetmeden kazanmak isteyen yatırımcılar için de avantaj sağlıyor. Mashattan Maslak'ta 2 bin 400 liradan başlayan kira getirisi fırsatı bulunuyor.

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri!

9 bloğun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent Torunlar GYO ulaşım!

Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. 5. Levent Torunlar GYO ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım!

Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent ulaşım!

5. Levent ulaşım bilgilerine göre proje, Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Kiptaş 5. Levent ulaşım!

Kiptaş 5. Levent ulaşım bakımından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak 'a 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü 'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Torunlar GYO 5. Levent ulaşım!

Torunlar GYO 5. Levent ulaşım bakımından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak 'a 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Alibeyköy 5. Levent ulaşım!

Alibeyköy 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje, Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplamda 4 bin 64 adet daireden oluşan projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri!

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri kapsamında proje 3. köprü ve 3. Havalimanına yakın olan KÖY Projesi, Maslak’a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu’da 12 dakika, Sarıyer İDO’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

Eclipse Maslak ulaşım krokisi!

Eclipse Maslak ulaşım krokisi haberimizde yer alıyor. Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen projede toplam 550 adet konut bulunuyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 ulaşım!

Ağaoğlu Maslak 1453 ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinde daire fiyatları 385 bin lira ile 3 milyon 71 bin lira arasında değişiyor...

Ağaoğlu My Home Maslak ulaşım

Ağaoğlu My Home Maslak ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz. 786 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü ulaşım sorunu için imza kampanyası başlatıldı!

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü için ulaşım Kadıköy ya da Maslak shuttle hattıyla sağlanıyor. Şile Kampüsü ulaşımı için kaldırılan Taksim shuttle hattı için imza kampanyası başlatıldı...

Mashattan Maslak ulaşım Haberi

Mashattan Maslak ulaşım

İş dünyasının merkezi Maslak’ta yaşamak, çalışmak ve sosyal hayatın bir parçası olmak isteyenler için tasarlanan tek ve en lüks konut projesi ‘Mashattan’, sadece ev sahibi olmayı amaçlayanlar için değil, kira getirisini vakit kaybetmeden kazanmak isteyen yatırımcılar için de avantaj sağlıyor. EYG GRUP şirketi Kent’Sell tarafından son 81 dairesi satışa çıkarılan Mashattan’da yüzde 30 indirim, 48 ay vade, yüzde 12 peşinat ve banka kredisiz ara ödeme imkanları sürerken, teslime hazır projede kiralar 1+1’lerde 2.400, 2+1’lerde 2.900, 3+1’lerde 3.800, 4+1’lerde 5.500 ve 5+1’lerde 7.000 liradan başlıyor.


Türkiye’de ilk kez teslime hazır markalı konut projelerinin stoklarında yer alan sıfır dairelerin avantajlı kampanyalarla satışını başlatan EYG Grup şirketi Kent’Sell, başlattığı bu iş modelinin ilk uygulandığı proje olan Maslak Mashattan’da ev sahibi olmak isteyenler kadar...