28 / 04 / 2024

Mashattan

Mashattan

Antalya ili Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Manavgat ilçesi, Yalçıdibi Mahallesi'nde yer alan 4 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Defterdarlığı 32 hazine arazisini satışa çıkardı!

Antalya Defterdarlığından yapılan açıklamaya göre, Antalya Defterdarlığı, Alanya ve Korkuteli ilçelerinde bulunan 32 taşınmazı satışa çıkardı. Satışı yapılan taşınmaz mallar satış tarihini takip eden 5 yıl süre ile emlak vergisine de tabi tutulmuyor.

Antalya'da 10 bin kişiye 2b arazi tapuları geri verilecek!

Antalya'ya 2b arazi tapularının geri verilmesi planlanıyor. Antalya Defterdarı Mat, 2B satış sürecinin sonuna yaklaşıldığını belirterek, tapuları mahkemede iptal edilmiş 10 bin 230 kişiye tapularının ücretsiz verileceğini söyledi...

Antalya'da 2B arazilerinde indirim!

Antalya'da 2B arazilerinde indirim! uygulandı. Antalya'da 8 bin 374 adet 2B parselinin satıldığını belirten Hidayet Mat, "Antalya'da 35 bin 679 adet 2B parseli şerhi bedel alınmaksızın silindi...

Antalya'daKİ 2B eylemiyle ilgili davada yargılanmalar başladı!

Antalya'da, 2B arazilerinin Antalya-Aksu karayolunu trafiğe kapatmaları nedeniyle haklarında dava açılan 24 sanığın "Görevi yaptırmamak için direnme, kamu malına zarar verme, kanuna aykırı toplantı ve yürüyüşe katılma" suçlamalarıyla yargılanmalarına başl

Antalya'da 808 bin TL'ye arazi!

Antalya'da ortaklığın giderilmesi sebebi ile icradan satılacak olan arazi 808 bin TL'ye açık artırma ile satılacak...

Milli Emlak, Antalyaspor'a bulunan araziye orman dedi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Bizim zamanımızda stat ve saha için bulduğumuz araziler Milli Emlak tarafından orman alanı diye geri çevrildi" diye konuştu

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler, iskânların yeniden düzenlenmesini istedi!

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler 10 adet iskân belgesinin iadesini talep etti. Hazırlanan raporda çarpıcı tespitlerde yer aldı.

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davasında son durum!

Tartışmalı projelere imza atan Taşyapı’nın ünlü “Mashattan” konutlarına 10 sahte iskân belgesi verildiğinin belirlenmesiyle, Şişli Belediyesi’nde o dönem yapı kontrol mühendisi olarak çalışan Faruk Akar'a, 6 ay hapis cezası verdi. Konut sakinleri karara tepki göstererek itiraz edecek...

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Mashattan konutlarına 10 sahte iskan belgesi verildi iddiası!

Taşyapı’nın hayata geçirdiği ünlü Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verildiği iddia edildi.

Hadise Mashattan'daki rezidansını 1.2 milyon liraya satıyor!

Popçu Hadise, Bebek’te beğendiği daireyi almak varını yoğunu satıyor. 10 milyon liralık daireyi almak için kredi başvurusu yapan şarkıcı, Mashattan’daki rezidansını da satışa çıkardı..

Asena Atalay yeni evine taşındı!

Asena Atalay Maslak Mashattan’daki dairesinin kirasını ödeyemeyince taşınmak zorunda kaldı. Atalay, Caner Erkin’le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla sürekli gündeme geliyordu.

Evdekifırsat'tan yeni kampanya!

Evdekifırsat.com yeni kampanyası ile Maslak Mashattan, İdilla, TEM Vitrin, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ram Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ram Mimarlık Limited Şirketi, Ahmet Kaptan ve Sertaç Gökmen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Ticari Alanlar'da kuruldu.

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi, Hacı Tutumlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Sitesi'nde kuruldu.

Maslak Mashattan'da 1818 daire satışa sunuldu!

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Maslak Mashattan'da sıfır faiz kampanyası başladı!

Maslak Mashattan’ın hemen kira vermek ya da oturmak isteyenler için hemen teslim evler, yüksek kira getirisiyle kazandıran bir yatırıma dönüşüyor. Ortalama kira getirisi 2.500 TL üzerinde olan evlere 72 ay vade ve sıfır faizle sahip olunabiliyor.

Mashattan Haberi

 Mashattan

Antalya ili Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından, Antalya ili, Manavgat ilçesi, Yalçıdibi Mahallesi'nde yer alan 4 adet arazi satışa sunuluyor. 

Antalya Manavgat'taki araziler için satış ihalesi 26 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arazilerin büyüklükleri 10 bin 187 metrekare ile 51 bin 777 metrekare olarak belirlendi. Arazilerin geçici teminat tutarları 27 bin 505 TL ile 124 bin 266 TL arasında değişiyor.

Manavgat'ta yer alan araziler için belirlenen metrekare birim bedelleri 80 ile 90 TL olarak belirlendi. 

Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arazilerin fiyatları ise 916 bin 844 Türk Lirası'ndan başlıyor, 4 milyon 142 bin 228 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Antalya ili Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından arazi satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

SATIŞ İLANI
MANAVGAT BELEDİYE...