25 / 05 / 2024

masko mobilya 2023 hedefleri

masko mobilya 2023 hedefleri

MASKO Mobilya Kenti, mobilya sektörünün 10 milyar dolarlık ihracat hedefi ve 2023’te dünyanın mobilya ihracatı yapan ilk 10 ülkesi arasına girmesi için büyük atılım başlattı...

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ziraat Bankası'ndan müjde! 17 Ocak 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web adresinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Mobilya Alışverişlerinize Toplamda 500 TL Bankkart Lira" oldu.  Son tarih 37 Ocak 2023! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayl

Bambi Yatak 300'üncü mağazasını Masko’da açtı!

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

ABD'ye mobilya ihracatında hedef 1 milyar dolar!

MOBSAB Başkanı Nuri Gürcan, ABD'ye yönelik mobilya ihracatını 2023'de 1 milyar dolara çıkarmak istediklerini söyledi. 

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını açıkladı. 

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Mobilyacıların 2023 hedefi 25 milyar dolarlık üretim!

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) tarafından düzenlenen basın toplantısında sektörün 2023 hedefinin 25 milyar dolarlık üretim ve 10 milyar dolarlık ihracat olduğu vurgulandı.

Mobilya sektörünün pazar hacmi 2023'te 25 milyara ulaşacak!

Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektörünün 2023 hedeflerini anlattı.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

MASKO'da mağazalar güçbirliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

masko mobilya 2023 hedefleri Haberi

masko mobilya 2023 hedefleri

MASKO Mobilya Kenti, mobilya sektörünün 10 milyar dolarlık ihracat hedefi ve 2023’te dünyanın mobilya ihracatı yapan ilk 10 ülkesi arasına girmesi için büyük atılım başlattı. Kuşaktan kuşağa mobilyanın adresi MASKO Mobilya Kenti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, büyük atılımın sektörün istihdam edeceği genç ve yaratıcı beyinlerle olacağını açıkladı.


Türkiye'nin 2023 vizyonu doğrultusunda planlarını yapan dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, bu hedeflere ulaşmak için nitelikli işgücünde istihdam atılımı başlattı.

Giderek artan rekabet, yeni iş kollarının oluşması; sektör içinde yaratıcı, markalaşma konusunda fikir sahibi iş gücü açığını da ortaya çıkardı. İtalya’nın dünyaca ünlü bağımsız araştırma kuruluşlarından biri olan CSIL-Centre for Industrial Studies’in raporuna göre 21. sıradan 15. sıraya yükselen mobilya sektörümüzdeki büyümenin mevcut hızında devam etmesi durumunda, ülkemizin 2023 yılına kadar mobilya...