18 / 05 / 2024

masko mobilya istihdam çalışmaları

masko mobilya istihdam çalışmaları

MASKO Mobilya Kenti, mobilya sektörünün 10 milyar dolarlık ihracat hedefi ve 2023’te dünyanın mobilya ihracatı yapan ilk 10 ülkesi arasına girmesi için büyük atılım başlattı...

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını açıkladı. 

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

Mobilyada uygulanan KDV indirimleri satışlara yansıdı. Mobilya satışları yüzde 40 artarken, 30 binlik ek istihdam yaratıldı.

Mobilyada ÖTV ve KDV indirimi ihracatı ve istihdamı artırır!

Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Cüneyt Yanıkçıoğlu, ÖTV ve KDV indirimlerinin yıl sonuna kadar sürmesinin ihracatı ve istihdamı artıracağını belirtti.

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

Kelebek Mobilya 3 kat büyümeyle 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Kelebek Mobilya, 10 milyon dolarlık yatırımla kapasitesini yüzde 25 artıracak. Şirket, bu yatırımla 200 kişiye ek istihdam sağlayacak.

Siteler'in mobilya sektöründe etkisi yüzde 10!

Kuzen Mobilya'nın genç ve çalışkan patronu Halil İbrahim Doğan, "Siteler'in Türkiye mobilya sektörü istihdamındaki payı yaklaşık olarak %10 civarındadır. Tabi bu kayıtlı çalışanlar üzerinde verilen değer'' dedi.

MASKO'da mağazalar güçbirliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

MASKO Mobilya Kenti 778 mağazasıyla hedef büyütüyor!

1984’te kurularak, 1998 yılında faaliyete geçen, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 550 marka 778 mağaza ve on binlerce çeşit ürün yelpazesiyle hedef büyütüyor.

Mobilya sektörü KDV düşülürse canlanır!

Ürün çeşitliliğini artırmayı hedefleyen Yağmur Mobilya, 2015’te 50 mağaza açmayı planlıyor. Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Faruk Pircanlı, nüfusu yoğun illerde açacakları mağazalarla yeni istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Asortie Mobilya’dan yılın ilk mobilya ihracatı!

Asortie, 2015 yılının ilk ihracatını Masko mağazasından yaptı. İsrail’e yapılan ihracat ile 2015 yılına hızlı giriş yapan Asortie Mobilya Dekorasyon A.Ş, dünyanın 32 farklı ülkesine Türk mobilyaları ihraç ediyor.

masko mobilya istihdam çalışmaları Haberi

masko mobilya istihdam çalışmaları

MASKO Mobilya Kenti, mobilya sektörünün 10 milyar dolarlık ihracat hedefi ve 2023’te dünyanın mobilya ihracatı yapan ilk 10 ülkesi arasına girmesi için büyük atılım başlattı. Kuşaktan kuşağa mobilyanın adresi MASKO Mobilya Kenti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, büyük atılımın sektörün istihdam edeceği genç ve yaratıcı beyinlerle olacağını açıkladı.


Türkiye'nin 2023 vizyonu doğrultusunda planlarını yapan dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, bu hedeflere ulaşmak için nitelikli işgücünde istihdam atılımı başlattı.

Giderek artan rekabet, yeni iş kollarının oluşması; sektör içinde yaratıcı, markalaşma konusunda fikir sahibi iş gücü açığını da ortaya çıkardı. İtalya’nın dünyaca ünlü bağımsız araştırma kuruluşlarından biri olan CSIL-Centre for Industrial Studies’in raporuna göre 21. sıradan 15. sıraya yükselen mobilya sektörümüzdeki büyümenin mevcut hızında devam etmesi durumunda, ülkemizin 2023 yılına kadar mobilya...