02 / 05 / 2024

maslak ayazağa vadi istanbul bulvar ödemeleri

maslak ayazağa vadi istanbul bulvar ödemeleri

Vadi İstanbul Bulvar nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Vadi İstanbul Bulvar projesi 11 blok halinde alışveriş merkezi, alışveriş caddesi, ofis, otel ve restoranlardan meydana geliyor

Maslak Ayazağa Vadi istanbul Bulvar ödeme koşulları!

Maslak Ayazağa Vadi istanbul Bulvar ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Maslak Ayazağa Vadi İstanbul Bulvar projesi farklı yükseliklerden tasarlanan 11 blok halinde inşa ediliyor

Vadi İstanbul Bulvar satılık ofis fiyatları!

Vadi İstanbul Bulvar satılık ofis fiyatları kapsamında metrekaresi 3 bin 400 liradan başlıyor. Proje TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve 3. Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

TOKİ'den Maslak'a askeri lojman! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

Maslak Ayazağa Kavşak Uygulama Projesi imar planı askıya çıktı!

Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Caddesi - Hadım Karayolu Caddesi Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıda...

Vadi Koru Ayazağa güncel fiyat!

Vadi Koru Ayazağa güncel fiyat listesi 422 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru projesi 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Vadi Koru Ayazağa 2017 ev ve ofis fiyatları!

Vadi Koru Ayazağa 2017 ev ve ofis fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den, ofislerin metrekare birim fiyatı ise 3 bin dolardan başlıyor...

İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi!

İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Ayazağa projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa'da yükseliyor. İşte İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi...

maslak ayazağa vadi istanbul bulvar ödemeleri Haberi

maslak ayazağa vadi istanbul bulvar ödemeleri

Vadi İstanbul Bulvar Ofis Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Vadi İstanbul Bulvar nerede sorusunun cevabından önce projeyi anlatalım.


Vadistanbul Bulvar Ofis'te 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, dünyaca ünlü mağazalar, 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, kafeler, 5 yıldızlı lüks otel ve restoranlar bulunuyor.


Vadi İstanbul Bulvar nerede?

Vadi İstanbul Bulvar projesi İstanbul Avrupa yakasında Maslak Ayazağa'da yükseliyor. Vadi İstanbul Bulvar ne zaman teslim sorusunun yanıtı için satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 


Vadi İstanbul Bulvar fiyatları metrekaresi birim fiyatı 3 bin 400 TL'den başlıyor. Maslak Ayazağa Vadi İstanbul bulvar ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Vadi İstanbul Bulvar nerede?

Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli - İstanbul


Vadi İstanbul Bulvar iletişim:

Telefon: 444 53 35

Web Adresi: