04 / 05 / 2024

maslak belediye gayrimenkulleri

maslak belediye gayrimenkulleri

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Mustafa Sarıgül’ün arasındaki kavganın fitilini ateşleyen Türkiye’nin Manhattan’ı Maslak’ta sulh sağlandı. Semtteki taşınmazlar Sarıyer Belediyesi’ne geçiyor.

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Doğuş GYO Maslak imar planı davasında son durum ne?

Doğuş GYO'nun Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine karşı dava açmıştı. Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Dördüncü İdare Dava Dairesi kararına karşı Danıştay Başkanlığı nezdinde temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer Belediyesi Maslak 1/1000 davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş GYO Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu...

Doğuş GYO Maslak 1/1000 İmar Planı davası ne oldu?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sarıyer Belediye Başkanlığı'na Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili açtığı dava ne oldu?

Silivri MASKOOP S.S Maslak Sanayi Sitesi Projesi'nin tabelası indirildi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alipaşa Mahallesi'nde kurulan MASKOOP S.S Maslak Sanayi Stesi Projesi'nin bulunduğu bölgeye giderek, “Tarım arazileri yağmalanmaya çalışılıyor. Ranta da, insanların kandırılmasına da izin vermeyeceğiz” dedi.

Maslak'a 1 milyon 300 bin metrekarelik Şehitler Parkı yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Maslak’ta bulunan 1 milyon 300 bin metrekarelik alanlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü arazisine 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı yapacağız." dedi.

Maslak ve Ayazağa'daki bazı gayrimenkuller Sarıyer Belediyesi'ne geçiyor!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Mustafa Sarıgül’ün arasındaki kavganın fitilini ateşleyen Türkiye’nin Manhattan’ı Maslak’ta sulh sağlandı. Semtteki taşınmazlar Sarıyer Belediyesi’ne geçiyor.

Maslak ve çevresi uygulama imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 17 Ocak 2015 tarihinde onaylanan 1/1000 ölçekli Maslak ve Çevresi Uygulama İmar Planı paftaları dün Sarıyer Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı...

Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahallesi emlak ve çevre temizlik vergisini nereye ödeyecek?

Şişli'den Sarıyer'e geçen Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahalleleri'ndeki ev sahipleri emlak ve çevre temizlik vergisi 2014 yılı 2'inci taksitini hangi belediyeye ödeyecek? İşte Ayazağa, Maslak, Huzur mahallelerinin ödeme yapacağı belediye...

Hüyük Belediye Başkanlığı 270 adet gayrimenkul kiralıyor!

Mülkiyeti Belediyeye ait olan 270 adet gayrimenkul Hüyük Belediye Başkanlığı tarafından kiralanıyor. Gayrimenkuller arasında tarla ve dükkan yer alıyor. Hüyük Belediye Başkanlığı gayrimenkulleri 3 yıllığına kiralıyor.

Gaziantep Belediye Başkanlığı'ndan 8 adet satılık gayrimenkul: 28 milyon 970 bin 788 TL!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şehitkamil, Şahinbey, Oğuzeli İlçelerinden yer alan gayrimenkulleri 15 Eylül 2014 Pazartesi saat 15:00'da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda ihaleye çıkarıyor.

Sarıyer Belediyesi’nin Maslak binasına gece betonu!

Sarıyer Belediyesi, Maslak Pınar Mahallesi’ndeki yeni binası için geceleri de çalışıyor. İstinye Park’ın arkasında hayata geçirilen yeni bina projesi için dün gece 22:00’de beton döküldü. Belediye, projedeki gecikme üzerine bir açıklama yaptı.

Kadir Topbaş: Maslak'a da bir bölge parkı inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Çırpıcı Çayırı Parkı projesine ilaveten Maslak Sarıyer arasında da bir " Bölge Parkı " yapma kararı aldıklarını açıkladı.

maslak belediye gayrimenkulleri Haberi

maslak belediye gayrimenkulleri

Sarıyer ile Şişli arasında krize neden olan gayrimenkullerin devri konusunda her iki belediye uzlaşmaya vardı. 2013 yılı itibarıyla iki CHP’li belediyeyi birbirine düşüren Ayazağa’da geç de olsa sulh yapıldı. Şişli Belediyesi ile Sarıyer Belediyesi arasında anlaşmazlığa neden olan “gayrimenkullerin devri” konusunda karşılıklı anlaşmaya varıldı. Her iki belediye arasında bu süreci yönetebilmesi için ortak komisyon kurulmasına karar verildi. 


İlk adımı İnönü attı 

Şişli Belediyesi mart ayı ikinci oturumu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü başkanlığında yapıldı. Mecliste, 2012’de Şişli’den alınarak Sarıyer’e bağlanan Maslak ve Ayazağa Mahallesi’yle ilgili önemli karar alındı. Bağış suretiyle Şişli Belediyesi’nin olan bazı arazi ve Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nin Sarıyer Belediyesi’ne geçtiği belirtilen komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Mustafa Sarıgül’ün başkanlığını yaptığı Şişli Meslek Yüksekokulu’na bağışlanan 4 taşınmaz, Sarıyer’e...