05 / 05 / 2024

Maslak Huzur ve Ayazağa Sarıyere bağlandı mı

Maslak Huzur ve Ayazağa Sarıyere bağlandı mı

Maslak, Huzur ve Ayazağa Mahalleleri, 1 Nisan 2014'te Sarıyer Belediyesi'ne bağlanarak Sarıyerli oldu. Sarıyer Belediyesi, bu mahallelerde neler yapıyor? Maslak, Huzur ve Ayazağa'daki konut ve işyeri sahipleri vergilerini hangi belediyeye ödeyecek?

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayşe Karadağ Erdoğan ve Ramin İsmaili ortaklığında kuruldu.

Maslak ve çevresi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Maslak ve Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Dürdane Yeşim Bal tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Maslak Group Konaklama Ve Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Group Konaklama Ve Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi Kağıthane’de   50 bin bin TL sermaye bedeli ile Barış Arslanargın tarafından kuruldu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Doğuş GYO'dan Maslak ve çevresi uygulama imar planı hakkında açıklama! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA (güncelleme) 1/100 ölçekli Maslak ve çevresi uygulama imar planı davasının istinaf talebi reddedildi...

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Gevrek, Cihan Sarı, Rıdvan Hakan ortaklığında kuruldu...

Maslak Huzur ve Ayazağa Sarıyere bağlandı mı Haberi

Maslak Huzur ve Ayazağa Sarıyere bağlandı mı


Maslak, Huzur ve Ayazağa'nın Sarıyer'e bağlanması için 30 Mart yerel seçimlerinin geçmesi bekleniyordu. O geçiş gerçekleşti. Peki şimdi neler oluyor? 


Maslak, Huzur ve Ayazağa mahallelerinin Şişli'den alınarak Sarıyer'e bağlanması, 18 Ekim 2012 Perşembe günü TBMM'de kabul edilen 13 ili büyükşehir kapsamına alan Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı'nın 2. maddesi gereğince gerçekleşti.


Ancak üç mahallenin resme Sarıyer'e bağlanması için 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimi’nin gerçekleşmesi bekleniyordu. Seçimler geçti ve üç mahalle, 1 Nisan 2014 itibariyle Sarıyer’e bağlandı. 



Maslak, Huzur ve Ayazağa ahalisi vergilerini kime ödeyecek?


Maslak, Huzur ve Ayazağa’da konut veya işyeri sahipleri, 31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1’inci taksit ödemesini ayrıldıkları Şişli Belediyesi’ne yapacak.


Bu üç mahalledeki mal sahipleri,...