06 / 05 / 2024

maslak mashattan pazarlama

maslak mashattan pazarlama

Maslak’ta inşa edilen ve Türkiye’nin en büyük lüks konut projelerinden olan Mashattan projesi satış ofisi ihalesini Reha Medin Emlak Hizmetleri kazandı

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Asena Atalay yeni evine taşındı!

Asena Atalay Maslak Mashattan’daki dairesinin kirasını ödeyemeyince taşınmak zorunda kaldı. Atalay, Caner Erkin’le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla sürekli gündeme geliyordu.

Evdekifırsat'tan yeni kampanya!

Evdekifırsat.com yeni kampanyası ile Maslak Mashattan, İdilla, TEM Vitrin, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Skymar Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Skymar Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Kınaz Shahshıro ve Mohammed Mouhan Hamsho ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, I.Mohamed H Al Jabr tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Maslak Mashattan'da 1818 daire satışa sunuldu!

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Maslak Mashattan'da sıfır faiz kampanyası başladı!

Maslak Mashattan’ın hemen kira vermek ya da oturmak isteyenler için hemen teslim evler, yüksek kira getirisiyle kazandıran bir yatırıma dönüşüyor. Ortalama kira getirisi 2.500 TL üzerinde olan evlere 72 ay vade ve sıfır faizle sahip olunabiliyor.

Maslak Mashattan’da 72 ay vade sıfır faiz imkanı!

İstanbul’un merkezinde olan Maslak Mashattan’da ayda 1.900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evler evdekifirsat.com’da.

2005 yılında Taşyapı, Mashattan Projesi'nin temelini atacakmış!

2005 yılında Emrullah Turanlı'nın patronu olduğu Taşyapı, Maslak'taki son büyük arsaya ''Mashattan'' Projesi'nin temelini atacakmış. Her biri 33 katlı toplam 10 bloktan oluşacak proje 600 milyon dolara mal olacakmış.

Doğuş Center Maslak'ta kiracı değişti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Doğuş Center Maslak gayrimenkulünü Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş'ye 5 yıl süreyle kiraya verileceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Maslak Mashattan'da peşinatsız hemen teslim daireler!

Peşinat ödemeden konut sahibi olma imkanı sunulan Maslak Mashattan Konutları'nda aylık taskitler 3 bin 650 liradan başlayarak yükseliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 8 ara ödeme yapılıyor...

maslak mashattan pazarlama Haberi

maslak mashattan pazarlama

Taş Yapı maslak da Ayazağa iş merkezinin hemen ardındaki araziye yapılacak olan Maslak Mashattan projesi toplamda 32 katlı 10 adet gökdelenden oluşacak. Yaklaşık 5000 kişilik yerleşim birimi niteliğinde hayata geçen proje 1850 adet konut ve 30 adet ticari ünite yer alıyor. Projenin satış ofisi ihalesini Reha Medin Emlak Hizmetleri kazanarak pazarlama hakkını elde etmiş oldu.

Toplam 433 bin 821 metrekare arazi üzerine inşa edilen Maslak Mashattan projesi artık Reha Medin’in proje alanında kuracağı satış ofisinden pazarlanacak.

Medin Emlak Hizmetleri Gn. Md’ü Tamer Çiçekçi; “Girdiğimiz bu büyük ihale sürecinden başarıyla çıkmanın gururu içindeyiz, kurumumuzun bu güne kadar pazarladığı 20 projeye Mashattan gibi büyük bir ismin daha katılmasından dolayı çok heyecanlıyız” dedi.

Çiçekçi, pazarlama ve satış organizasyonu açısından belki de Türkiye’nin en büyük ve...