28 / 04 / 2024

maslak ticari üniteler

maslak ticari üniteler

Deloitte Türkiye, Koçkaya Holding ve Plus Kitchen gibi önemli firmalara ev sahipliği yapan ve İstanbul Maslak plazalar bölgesinde yer alan Maslakno/1 ofis plaza, Temmuz ayı sonunda kapılarını açarak kiracıları ile tam zamanlı çalışmaya başlıyor.

Emlak Konut GYO'da ticari üniteler e-ihale usulü ile şimdi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birçok ilde ve projede yer alan ticari birimlerini satışa çıkardığını açıkladı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak satışlarda tapu hemen teslim edilecek. 

Köy Zekeriyaköy 2. Etap'ın ticari üniteleri satışta! Yüzde 10 indirim ve yüzde 40 peşinat fırsatıyla! 

Köy Zekeriyaköy 2. Etap'ta yer alan ticari üniteler yüzde 10 indirim ve yüzde 40 peşinat fırsatıyla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO 3 projedeki ticari üniteleri satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Maslak 1453, Kuzey Yakası ve Karat 34 projelerinde yer alan ticari üniteleri satışa sundu. Satışa sunulan ticari üniteler için belirlenen ödeme planları açıklandı.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları'nın ticari üniteleri satışta!

Emlak Konut GYO, İstanbul Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda yer alan ticari üniteleri e-ihale usulü ile satışa sundu. Ticari üniteler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gebze Emlak Konutları 3-1 ticari ünite değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Emlak Konutları 3-1 projesinde yer alan ticari üniteler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari alanlar eklendi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari üniteler eklendi..

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017!

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017 başladı. Kampanya dahilinde "Şimdi al 2018'de öde" fırsatının yanı sıra 0,50 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı da sunuluyor.

Park Mavera 2'deki ticari üniteler satışa çıktı!

Makro-Akyapı imzası taşıyan Park Mavera 2 projesindeki 252 dükkan açık artırma usulüyle ihale edildi. 165 adet ticari üniteye teklif gelen ihalede muhammen bedel 122 milyon 260 bin TL'ye yükseldi.

Kuyaş Gayrimenkul’den peşinatsız, faizsiz ticari üniteler!

Kuyaş Gayrimenkul, TEM ile E-5’i birleştiren ve günden güne değeri daha da artarak İstanbul’un en önemli ticari lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan işyerleri için Peşinatsız, Faizsiz, Banka Kredisiz, 60 Ay Vade kampanyası başlattı.

Emlak Konut arsa ve ticari üniteler ihalesi 23 Haziran'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, "Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı" sloganıyla arsa ve ticari üniteleri 23 Haziran'da satışa çıkarıyor.

Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi 28 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO arsa ve ticari üniteler açık artırma ihalesi 28 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. İhale kapsamında satışa sunulan arsaların başlangıç fiyatı 18 bin TL olarak belirlendi.

Sone İstanbul Evleri fiyat bilgileri!

Sone İstanbul Evleri fiyat listesi 310 bin liradan başlıyor. Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul Evleri projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticari üniteler bulunuyor.

maslak ticari üniteler Haberi

maslak ticari üniteler

Deloitte Türkiye, Koçkaya Holding ve Plus Kitchen gibi önemli firmalara ev sahipliği yapan Maslakno/1 ofis plaza, kuaförden kuru temizlemeye, araç kiralamadan sağlık hizmetine, kiracıların neredeyse tüm taleplerine bir çözüm sunuyor. 


Maslakno/1 ofis plaza, akıllı bina konsepti, güçlü teknolojik altyapısı, trafiksiz ulaşım imkanı, tasarımı ve çalışanlarına sağladığı avantajlarla, kiracılarına iş yaşamının yükselen değerlerini bir arada sunuyor. Ağustos ayı itibariyle, plazada farklı sektörlerden sürpriz isimlerin de yer alacağı konuşulurken, yirmi altı katlı lüks plazada,  8.836 m² kalan boş alanı ile son 8 ofis katı ise kiracılarıyla buluşmayı bekliyor.


Felsefesini “Denge” olarak belirleyen Maslakno/1, LEED “Yeşil Bina” Sertifikasına Sahip, %40 enerji tasarrufu sağlayan yeşil bina konsepti, hybrid araç parkları ile ekolojik dengenin korunmasına katkı sağlıyor.  Ofis katlarında yer alan kat bahçeleri ve yeşil terasları,...