15 / 05 / 2024

Maslak Vadistanbul Rezidans ofis

Maslak Vadistanbul Rezidans ofis

Maslak Vadistanbul Rezidans projesinde yer alan dairelerden 116,32 ila 148,00 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 772 bin TL'den başlıyor

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Maslak 1453’ün B3 bloğu satışa çıktı! 

Türkiye gayrimenkul pazarına giren uluslararası yatırım şirketi Emma, Maslak 1453’teki B3 rezidans blokunun tanıtımını yaptı. Satışa sunulan B3 blokta 322 konut bulunuyor..

Kerimcan Durmaz Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans aldı!

Paylaştığı videolarla fenomen olarak şöhreti yakalayan ve arından DJ'liğe adım atan Kerimcan Durmaz, Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans satın aldı.

Ağaoğlu Maslak 1453 Dusit International ile anlatı!

Yerli ve yabancı dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapan Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın önde gelen lüks rezidans işletmecisi Dusit International ile anlaştı.

Vadistanbul Park Rezidans Ayazağa fiyatlar!

Vadistanbul Park Rezidans Ayazağa fiyatları 748 bin 320 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park projesinde yüzde 1,13 faizle 120 aya kadar konut kredisi kullanılıyor...

Vadistanbul Park Rezidans fiyatları!

Vadistanbul Park Rezidans fiyatları 748 bin 320 TL'den başlangıç gösteriliyor. İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul Park projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması hedefleniyor...

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim!

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim için 0212 939 55 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satışların henüz başlamadığı proje Vadistanbul Teras etabının hemen yanında inşa edilecek.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park Konutları!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje İstanbul Maslak Ayazağa'da hayata geçiriliyor. Vadistanbul Park Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Vadistanbul projesinde bir dünya markası Ideal Standard!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

2006 yılında rezidans cenneti Ataşehir!

2006 yılında inşaat şirketleri İstanbul'un dört bir yanında yeni rezidans projelerine başlayacakmış. Aynı yıl rezidans rekabetinin yaşanacağı bölge olarak Maslak gösterilse de inşaat şirketleri yeni projelerini Ataşehir'de uyguluyorlarmış.

Maslak Vadistanbul Rezidans ofis Haberi

Maslak Vadistanbul Rezidans ofis

Vadistanbul projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Maslak'ta inşa ediliyor. Maslak Vadistanbul Rezidans kapsamında 3 etap yer alıyor.