02 / 05 / 2024

Maslak Yapı toplantı

Maslak Yapı toplantı

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde bulunduran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi..

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Küçükçekmece'nin altyapısı masaya yatırıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin çatısı altında gerçekleştirilen alt yapı toplantısında, Küçükçekmece'nin altyapı sorunları masaya yatırıldı

Maslak Yapı ABD'de mağaza açmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

Lüks projelerin tercihi Maslak Yapı!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde ABD var.

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

Maslak Yapı Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu tanıttı!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde bulunduran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi..

Maslak Yapı, Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi. Koleksiyonun yakaladığı başarı Türk tasarımcılar için gurur kaynağı oldu.

Apartman olağanüstü genel kurul toplantısı nasıl yapılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, apartmanda kat malikleri kurulu, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda yapılıyor. Peki, apartman olağanüstü genel kurul toplantısı nasıl yapılır?

Kocaeli'deki elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı!

Elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı. Yeni yıla girerken başlayan ve günlerdir aralıklarla süren elektrik kesintisiyle ilgili İzmitlilerin yakından tanıdığı Faruk Bostan Facebook sayfasından bir mesaj yayınladı.

Yem Fuarcılık Türk Yapı sektörü toplantısı 8 Ocak'ta!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, sektörün 2014 yılındaki genel seyrini, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı 8 Ocak'ta House Hotel'de gerçekleşecek..

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı!

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek: " Şehirlerimiz belli bölgelerinde maalesef kimliklerini kaybetmiş durumda " dedi.Toplantı Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı!

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı. Söke OSB idari binasında gerçekleşen 2014 yılının son Müteşebbis Heyeti toplantısı, Aydın Valisi Erol Ayyıldız Başkanlığı'nda basına kapalı olarak yapıldı.

EMBARQ yol güvenliği laboratuvarı projesi kapanış toplantısı yapıldı!

EMBARQ yol güvenliği laboratuvarı projesi kapanış toplantısı yapıldı. EMBARQ Türkiye, trafik çarpışmasında can kaybı ve yaralanmayı azaltmayı hedefleyen Yol Güvenliği Laboratuvarı Projesi Kapanış Toplantısı’nı düzenledi.

Maslak Yapı toplantı Haberi

Maslak Yapı toplantı

Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı koleksiyonu özel bir davetle tanıttı


Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde bulunduran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi. Koleksiyonun tanıtımı Maslak Yapı showroom’unda gerçekleşti. İş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ismin katıldığı davette konuklar, ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu.


Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın, ev sahipliğini üstlendiği davette, kısa bir konuşma yaparak yaşadığı mutluluğu anlattı. Geç saatlere kadar devam eden gecede, misafirler DJ Doğuş Çobakçor’un çaldığı parçalarla keyifli anlar...